Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Január 25. 10:06, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció

Karácsonyfa miatt tűz ütött ki egy zalaegerszegi társasházban

Karácsonyfa miatt tűz ütött ki egy zalaegerszegi társasházban

Kigyulladt egy karácsonyfa hétfőn késő este egy társasházi lakásban Zalaegerszegen, az épület lakóinak egy részét kimenekítették a tűzoltók - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kósi Zsolt elmondta: a Rákóczi Ferenc utcában található társasház egyik harmadik emeleti lakásában gyulladt ki egy karácsonyfa. A tűzzel érintett ingatlan két lakóját a mentők elszállították megfigyelésre.

A tűzoltók az épület 18 lakásából 37 embert menekítettek ki az oltás és az utómunkálatok idejére. A hideg miatt a lakók egy része az alig egy saroknyira lévő tűzoltóság épületében tudott melegedni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Gyopáros Alpár: a magyarság lelke vidéken él

A magyarság lelke vidéken él, elsősorban a falvakban és a kisvárosokban, mert sajnálatosan szinte már csak itt élnek a keresztény gyökerű értékek, amelyekkel a magyarság ezer éven át túl tudott élni a Kárpát-medencében