Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Március 31. 14:02, szerda | PR
Forrás: (x)

Kedvező áron is lehet biztonságos a nyomtatás

Kedvező áron is lehet biztonságos a nyomtatás

Több lehetőség közül választhatunk, ha a tonerkazetta cseréjére kerülne sor.

Sokan zavarba jönnek, amikor a lézer- vagy tintasugaras nyomtatójukban cserélni kell a patront vagy a tonert, mert annyi lehetőség kínálkozik ilyenkor megoldásként, hogy kellő információk hiányában szinte elveszünk közöttük. Ismerjük meg a típusokat: az eredeti tonerkazetták mellett találunk utángyártottakat, alternatív vagy kompatibilis tonereket, illetve az újratölthető típusokat.

Minőség kedvező áron

Nem kell a minőségben kételkedni, hiszen ezek a termékek a legtöbb esetben legalább olyan jól dolgoznak, mint a márkásabb társaik, ahogy attól sem kell félni, hogy esetleg kárt tesznek a nyomtatónkban, illetve, hogy hamarabb kifogynának, mint egy eredeti toner. A teljesítményük kifogástalan, ha nem így lenne, nem találkozhatnánk velük megbízható boltok kínálatában.

Tökéletes példája az alternatív patronok színvonalasságának, a kiváló CE285A toner, ami akár kétezer oldal nyomtatására is alkalmas, és tökéletesen illik a HP nyomtatókba, minden szabványnak megfelel, ennek megfelelően jótállással elérhető.

A lézernyomtató hosszú távon kifizetődőbb, mint egy tintasugaras nyomtató, ha pedig arra is figyelünk, hogy utántöltéskor milyen tonert vásárolunk, sokat spórolhatunk. Az alternatív változatok gyakran akár hetven százalékkal olcsóbban elérhetőek, mint márkás társaik, azaz nagyon költséghatékony választásnak bizonyulnak.

Többet kevesebbért

Az alternatív tonerek tehát kellően megbízhatóak, az áruk is barátibb, ráadásul gyakran még több oldal nyomtatására is alkalmasak, mint az eredetiek. Persze az eredetieknek is megvan a maguk előnye, például a magas minőség, amihez viszont garantáltan magas ár is párosul. Ezzel szemben például a kifejezetten nívós Q2612A toner megfizethető áron elérhető, mégis rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amivel egy lézernyomtató utántöltésére szánt tonernek rendelkeznie kell.

Ahhoz, hogy megkíméljük magunkat a felesleges költségektől, fontos megérteni, hogy az elérhető ár nem egyértelműen jár párban a rossz minőséggel. Nyomtatónk típusának ismeretében ízlésünk és pénztárcánk szerint választhatunk a kínálkozó típusok közül, és amennyiben ezt kellő megfontoltság és információ ismeretében tesszük, nem leszünk átverések áldozatai, nem csalódunk és semmiképpen nem dönthetünk rosszul.

A fotó forrása:
leungchopan / Shutterstock.com

Címkék: nyomtatás, toner

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat