Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Február 15. 07:17, péntek | Kék hírek
Forrás: Győri MRFK

Kékhírek

Kékhírek

Térségünk hírei röviden

Megharapta „áldozatát”

Háza előtt támadott meg egy ismeretlen férfi Sopronban egy 40 éves asszonyt a minap. A nő táskája és értékeinek megszerzése motiválta a rablót, mikor a sértett válltáskáját akarta elvenni.
Az asszony ezt nem engedte. Még akkor is erősen szorította táskája szíját, mikor a dulakodás hevében az ismeretlen földre rántotta és retikülje fülénél fogva a földön vonszolta. A rablónak még ez sem volt elég. Hogy a sértettől megszerezze értékeit, beleharapott a nő mindkét kezébe, aki még ekkor is erősen szorította jogos tulajdonát. Támadója ekkor feladta próbálkozását, és dolga végezetlenül menekült el a helyszínről.

A Soproni Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást az ügyben, rablás kísérlete miatt.

Rokonait akarta Ausztriába juttatni

A mosonmagyaróvári határrendészek az osztrák rendőrökkel tartottak közös akciót 2013. február 11-én.
Az M1 autópálya, hegyeshalmi kilépőjénél egy külföldi rendszámú személygépkocsit állítottak meg, kora hajnalban. A járműben utazó két koszovói férfi csupán magánútlevéllel rendelkezett, magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudta. Őket, a járművet vezető honfitársuk akarta illegálisan Ausztriába juttatni.
A vizsgálat során kiderült, hogy a két külföldi a békéscsabai befogadó állomásról szökött meg, ellenük tiltott határátlépés kísérlete miatt indult szabálysértési eljárás.
A 41 éves Ausztriában élő koszovói járművezetővel szemben, pedig embercsempészés megalapozott gyanúja miatt a Mosonmagyaróvári

Rendőrkapitányság büntetőeljárást kezdeményezett.

Életmentő kapuvári rendőrök

A kapuvári rendőrök segítéségét kérte a babóti önkormányzat egyik dolgozója 2013. február 11-én délután. Elmondta, hogy a 78 éves helyi asszonyt már két napja nem látták, aggódnak érte.
Az idős, egyedül élő nyugdíjas otthona körül a járőrök semmi életjelet nem tapasztaltak, szomszédai is úgy nyilatkoztak róla, hogy közel két napja már nem találkoztak vele. A bejárati ajtó felfeszítése után, a rendőrök az ágyon fekve, magatehetetlen állapotban találtak rá az asszonyra.
Mentőt hívtak hozzá, akik az idős nőt a győri kórház sürgősségi osztályára vitték ellátásra.

Címkék: bűnügy

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség