Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2012. Március 23. 07:21, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga-t ellepték a csótányok

Lady Gaga-t ellepték a csótányok

Lehet, hogy kétszer is meggondolja majd az extrém ruhákat viselő énekesnő, hogy felvesz-e magára olyan göncöt, ami kajákból készült?

A fiatal díva saját maga árulta el a The Sun újságírójának, hogy New Yorki lakásában már tarthatatlanná vált a helyzet. Képtelen meghívni bárkit is vendégségbe, mert lehetetlen szituációkban ugranak elő hatalmas bogarak, és más állatok a lefolyókból. "Időnként előfordul, hogy a konyhában főzök, és kövér patkányok bújnak elő a konyhaszekrényből. A szomszédoknak pedig fogalmuk nincs, miért üvöltök, magamból teljesen kifordulva"- mondta mosolyogva Lady Gaga, aki hozzátette ennek ellenére nem rendez irtást a lakásában, mert nem akar bántani egyetlen állatot sem.

"Néhány dologra azért majd megpróbálok odafigyelni. Azokat a ruháimat, amiket könnyen megkóstolhatnak a rágcsálók, és a csótányok nem dobom a díványomra, ha hazaértem, és nem hagyom ott napokig. Elég nagy a hűtőm, talán inkább berakom őket oda."

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 06. 14:06, hétfő | Bulvár

Koronavírussal fertőződtek meg egy állatkert vízilovai

Koronavírusos az antwerpeni állatkert két vízilova. Az állatok jól vannak, csak az orruk folyik, jelenleg karanténban vannak - írja a BBC hírportálja.

2021. December 05. 07:00, vasárnap | Bulvár

Könyv jelent meg a sakkszövetség száz évéről

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100. évfordulója alkalmából készült.

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.