Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2012. Augusztus 08. 11:17, szerda | Belföld
Forrás: Facebook, Social Times | socialtimes.hu

Legördülő menüt kapott a Like gomb a Facebook oldalakon

Legördülő menüt kapott a Like gomb a Facebook oldalakon

Az általunk lájkolt oldalakon a Like gombnál ezentúl egy legördülő menü jelenik meg, mellyel könnyen és gyorsan elvégezhetünk alapbeállításokat az oldallal kapcsolatban.

A Facebook fejlesztői jelezték, hogy naponta találkozhatunk újdonságokkal a közösségi oldalon, és ez tényleg így van. Most a lájkolt oldalak kezelését tették egyszerűbbé. A Like gomb új funkciója a lájkolt oldalaknál egy legördülő menü formájában jelenik meg, amin beállíthatjuk, szeretnénk-e látni az oldal posztjait hírfolyamunkban, egyből betehetjük egy általunk létrehozott listába, vagy visszavonhatjuk a lájkot.

Nem egy nagy ördöngősség a fejlesztés, de megspórol nekünk pár kattintást, és már akkor elvégezhetjük ezeket a beállításokat, amikor rányomtunk a Like-ra egy márkaoldalon. Vannak akik már régebbóta használhatják, de a legtöbb felhasználó és oldal számára csak a napokban vált elérhetővé a fejlesztés.

Címkék: Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 27. 17:03, szombat | Belföld

Újabb két országba utazhatnak szabadon a beoltottak

Magyarország két újabb országgal, Egyiptommal és a Maldív-szigetekkel állapodott meg a vakcinaigazolások kölcsönös elismeréséről, így a koronavírus ellen legalább kétszer beoltottak szabadon utazhatnak ezen országokba

2021. November 27. 15:02, szombat | Belföld

Hamarosan életbe lép a Volánbusz új menetrendje

December 12-én életbe lép a Volánbusz Zrt. 2021/2022. évi autóbusz-menetrendje, amely az idén is számos fejlesztést és változást hoz az országos, elővárosi és regionális autóbuszjáratok közlekedésében

2021. November 27. 11:56, szombat | Belföld

Átadták Az Év Családbarát Vállalata díjakat

Átadták Az Év Családbarát Vállalata díjakat pénteken a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány szervezésében Budapesten.

2021. November 27. 09:53, szombat | Belföld

Lakástűzben meghalt egy ember Piliscséven

Saját házában keletkezett tűz okozta a halálát egy embernek pénteken Piliscséven - tudatta a katasztrófavédelem közleményben az MTI-vel.