Városlista
2021. november 29, hétfő - Taksony

Hírek

2012. Április 09. 07:15, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Lemondott a lakásáról VV Anikó

Lemondott a lakásáról VV Anikó

Nem kell már a saját, bajai otthona az egykori villalakónak. Inkább albérletet fizet, de legalább a fővárosban élhet.

A Belevaló egykori műsorvezetője évekkel ezelőtt svájci frank alapú hitelre vásárolta élete első ingatlanját. A 39 négyzetméteres bajai otthonától azonban most már meg akar válni - írja a Bors.

Elmondása szerint két okból kifolyólag árulja a lakást. Egyrészt, mert már nem bírja a törlesztő-részletekkel való küzdelmet, az összeg ugyanis havi 46 ezerről 100 ezerre ugrott. Másrészt immár Budapesthez húz a szíve, ott érzi jól magát. VV Anikó a fővárosban ugyan albérletben él, de mint mondta, ott legalább bármikor felmondhat, és kereshet újat.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

2021. November 25. 12:25, csütörtök | Bulvár

Parád a legszebb hely az egész földkerekségén

Palóc föld gyöngyszemének bemutatását egy Krúdy Gyula idézettel kezdeném. "Látott embereket,és messzi tájakat,idegen kultúrákat, és nagyvilági tolongásokat, amíg ráeszmélt, hogy Parád a legszebb hely a föld kerekségén!"