Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. November 14. 12:37, csütörtök | Belföld
Forrás: technika.us

Lenovo Vibe Z - új 5.5 colos lépett a színre

Lenovo Vibe Z - új 5.5 colos lépett a színre

A Lenovo a minap mutatta be legújabb, 5.5 colos és dupla SIM-támogatású okostelefon-táblagép hibridjét, a Lenovo Vibe Z-t.

Két SIM-kártya kezelését is támogatja az új Lenovo Vibe Z okostelefon-táblagép hibrid, melynek legszembetűnőbb tulajdonsága az 5.5 colos, Full HD felbontású és 400ppi pixelsűrűségű IPS LCD érintőkijelző. Beljebb tekintve négymagos, 2.2GHz-es Snapdragon 800 processzor, 2GB RAM és Adreno 330 grafikus vezérlő fedezhető fel. Az Android operációs rendszert futtató készülék hátulján 13 megapixeles, Exmor-RS szenzorral bíró Sony IMX135 kamera található, mely a gyártó szerint rossz fényviszonyok között is kiváló minőségű képek készítésére alkalmas. Előre egy széles, 84 fokos látószöggel rendelkező kamera került.

A Lenovo Vibe Z a 4G/LTE hálózatot is támogatja, így nagy sebességű mobilinternetezésre is használható. Speciális, gyors betekintést engedő tok is piacra kerül az okostelefon-tablet hibriddel egy időben. A hírek szerint Kínában hamarosan már előrendelhető lesz, ára és nemzetközi megjelenési időpontja viszont egyelőre még nem ismert.

Címkék: Lenovo, okostelefon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.