Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. December 04. 09:57, péntek | Belföld
Forrás: mti/police.hu

Luxusautók és milliók kerültek elő az óriási drogfogás után

Luxusautók és milliók kerültek elő az óriási drogfogás után

Több mint 87 millió forint értékben foglalt le kábítószert a rendőrség két férfitől, akit szerdán a X. kerületben fogtak el - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken.

A rendőrségi honlapon olvasható közlemény szerint megtudták, hogy egy 30 éves férfi nagyobb mennyiségű kábítószert szállít Kőbányára egy 32 éves férfinak. A nyomozók az ellenőrzéskor egyikük autójában 35 kilogramm marihuánát találtak, egy kilogrammos kiszerelésekben.

A két férfinél tartott házkutatásokon több mint 30 millió forint értékben három autót és mintegy 19 millió forintot foglaltak le.

A 30 éves férfit kábítószer-kereskedelem, a 32 éveset kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Előbbit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását, utóbbi szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.