Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2015. Szeptember 09. 12:55, szerda | Bulvár

Ma este Apple keynote- mire számíthatunk?

Ma este Apple keynote- mire számíthatunk?

Hazai idő szerint este 7 órakor veszi kezdetét az idei iPhone esemény, lehullhat a lepel az új készülékekről.

Ahogy egyre közelebb kerülünk az eseményhez, úgy egyre több információ szivárog ki. Most még több képet kaptunk az iPhone 6s dobozáról.

Az már szinte egészen biztos, hogy az iPhone 6s és iPhone 6s Plus készülékkel találkozhatunk majd. A készülékek külsőre valószínüleg nem fognak változni, azonban gyorsabbak lesznek az elődeiknél, belső megújuláson mennek keresztül mint ahogy az összes S-es modellnél ez volt a menetrend. Új, 4K-s kamerát is tippel több külföldi portál, illetve elképzelhető egy Apple TV bejelentés is. iPadre most nem számítunk, mivel azt egy másik esemény keretében szokta az Apple bemutatni.

Szoftveres téren pedig várhatóan bejelentésre kerül az iOS 9.

Egy kis érdekesség, ami nem függ össze a mai eseménnyel:

a Localytics grafikonjából kiderül, hogy az aktív iPhone-ok közül a 6-os modellt használják a legtöbben a világon, míg a második helyezett 5s-t már két éve meg lehet vásárolni. Összehasonlítva: hiába volt az 5s nagy siker, tavaly ilyenkor még csak második volt az egy évvel korábban bemutatott 5-öshoz képest. A 6 Plus láthatóan harmadannyira fogyott, mint a 6-os, a 4s és a 4-es kimúlóban, az 5c meg nem volt túl nagy durranás, bár az is hozza a 3:1-hez arányt az 5s-sel párba állítva, ahogy a 6 Plus a 6-ossal.

Címkék: apple, iphone6s

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.