Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2023. Május 08. 19:05, hétfő | Helyi

Megdöbbentő eset egy benzinkúton

Megdöbbentő eset egy benzinkúton

Százezreket lopott a három benzinkúti dolgozó Sopronban.

Sikkasztás miatt emelt vádat az ügyészség egy benzinkúti dolgozóval szemben, aki két társával együtt ellopta az egyik vendég ottfelejtett pénztárcájának tartalmát.

Még tavaly decemberben történt az eset, egy férfi egy soproni benzinkúton elhagyta a pénztárcáját ,amiben 216000 Ft volt. A három alkalmazott meglátta, mennyi pénz van benne, bevitték az öltözőbe mert ott nem vot kamera, és szétosztották egymás között.

Mindhárom benzinkutast elfogták, közülük kettő részt vett egy közvetitői eljásrásban, így megállapodás született, velük szemben az ügyészség az eljárást megszüntette.

Egyik alkalmazott nem volt hajlandó megegyezni, vele szembe az eljárás folytatódik és vádemelésre került sor.

A kár megtérült mivel a három férfi megtérítette a tulajdonosnak, az ügyben továbbiakban, a Soproni Bíróság fog döntést hozni.

K.T.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 15:45, hétfő | Helyi

Figyeljünk oda kánikula idején!

Nagy meleg esetén még fontosabb, hogy odafigyeljünk saját és a környezetünkben élők egészségére. Fogyasszunk elég vizet, kerüljük a tűző napot és a közlekedésben is legyünk körültekintőbbek.

2024. Június 28. 09:03, péntek | Helyi

Közgyűlést tartottak Sopronban

A felsőoktatásban tanuló fiatalok és a Soproni Tigrisek kerekesszékes kosárlabdacsapatának jutalmazása mellett a buszok fiatalításáról, valamint a következő félév üléseinek kitűzéséről is szavazott a képviselő-testület.

2024. Június 27. 12:33, csütörtök | Helyi

Bakancslistás túratippek Sopronban

A Fertő-tájról és a Soproni-hegységről készített bakancslistát az Aktív Magyarország. Térségünk legszebb látnivalóit tekinthetjük meg, miközben aktívan kikapcsolódhatunk.

2024. Június 22. 15:34, szombat | Helyi

Sopron ezer színe

A Modern Városok Program keretében megújult, tíz kiállítóhellyel rendelkező Soproni Múzeumot választották idén Az Év Múzeumává. Az elsimerést elsősorban a múzeum- és közösségépítő tevékenységükért vehették át.