Városlista
2023. szeptember 29, péntek - Mihály

Hírek

2023. Május 08. 19:05, hétfő | Helyi

Megdöbbentő eset egy benzinkúton

Megdöbbentő eset egy benzinkúton

Százezreket lopott a három benzinkúti dolgozó Sopronban.

Sikkasztás miatt emelt vádat az ügyészség egy benzinkúti dolgozóval szemben, aki két társával együtt ellopta az egyik vendég ottfelejtett pénztárcájának tartalmát.

Még tavaly decemberben történt az eset, egy férfi egy soproni benzinkúton elhagyta a pénztárcáját ,amiben 216000 Ft volt. A három alkalmazott meglátta, mennyi pénz van benne, bevitték az öltözőbe mert ott nem vot kamera, és szétosztották egymás között.

Mindhárom benzinkutast elfogták, közülük kettő részt vett egy közvetitői eljásrásban, így megállapodás született, velük szemben az ügyészség az eljárást megszüntette.

Egyik alkalmazott nem volt hajlandó megegyezni, vele szembe az eljárás folytatódik és vádemelésre került sor.

A kár megtérült mivel a három férfi megtérítette a tulajdonosnak, az ügyben továbbiakban, a Soproni Bíróság fog döntést hozni.

K.T.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Helyi

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 23. 14:52, szombat | Helyi

Parlamentbe látogatott az IPA soproni szervezete

Sopronból érkeztek látogatók az Országházba Mészáros Mária az IPA GYMS elnöke és kollégái látogattak pénteken a Parlamentbe, ahol közösen körbejárták és megnézték az épületet.

2023. Szeptember 23. 12:59, szombat | Helyi

Tökfesztivál \"tök nélkül\"

🥾 KIRÁNDULÁS🥾 IGAZI MESEVILÁG, AZ ŐRSÉG? Vagy mégsem ? Sajnálatos, hogy az ország egyik leghíresebb fesztiválján nincs a névadó TERMÉK a - TÖK! Barátokkal érkezve szomorún tapsztaltuk, hogy nincs TöK

2023. Szeptember 13. 10:31, szerda | Helyi

Kuszkusz - Támogatja a fogyást, tele van fehérjével

Hogyan segíti a kuszkusz a fogyást? Gazdag rostjai képesek a vércukorszintet optimalizálni, segítik a teltségérzet elérését.Mivel a rost gyorsan mozgatja a táplálékot a bélrendszerben, segíthet megelőzni a székrekedést.