Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2016. Április 11. 09:13, hétfő | Helyi
Forrás: sopron.hu

Megnyílt a TDM harmadik információs irodája a Várkerületen

Megnyílt a TDM harmadik információs irodája a Várkerületen

A megújult Várkerület mind a helyiek mind pedig a turisták szempontjából igazán kedvelt, gyakran látogatott hely, ezáltal az új információs irodának is nagy érdeklődés várható.

A Sopron Régió Turisztikai Központ új turisztikai információs pontot nyitott. A megújult Várkerület mind a helyiek mind pedig a turisták szempontjából igazán kedvelt, gyakran látogatott hely, ezáltal az új információs irodának is nagy érdeklődés várható - mondta el az információs pont mai megnyitóján Erdősi-Héjj Boglárka, ügyvezető, aki hozzátette: Egész évben nyitva lesz, szezonban minden nap, jelenleg hétköznapokon 10-18 óráig.

Az érdeklődők információkat kaphatnak Sopron és Fertő-táj látnivalóiról, eseményeiről, szállás- és vendéglátóhelyeiről, ingyenes térképet, magyar, német és angol nyelvű kiadványokat, valamint a turisztikai szervezettel együttműködő partnerszolgáltatók anyagait is Sopronról és a Fertő-tájról.

Az új információs ponton kívül természetesen a Tourinform irodában és a Tűztoronyban lévő Információs ponton továbbra is állnak az érdeklődők rendelkezésére információkkal, kiadványainkkal, ajándéktárgyakkal.

Május elején újból elindítják ingyenes garantált programjainkat, a korábbi években megszokott módon szombatonként kellemes erdei sétára, vasárnaponként városnézésre invitálják az érdeklődőket, amely idén kiegészül szerdai napon vezetett városnézéssel is egészen szeptember végéig!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak

2022. Július 16. 07:00, szombat | Helyi

Meghalt egy kisgyerek és nővére egy tűzijátékon Franciaországban

Egy 7 éves kisfiú és 24 éves nővére életét vesztette, további hét ember megsérült a francia nemzeti ünnep alkalmából csütörtök este rendezett tűzijátékon a nyugat-franciaországi Cholet-ban,

2022. Július 12. 18:46, kedd | Helyi

Ötéves csúcsot döntött az éves hazai áramfogyasztás tavaly

Magyarország villamosenergia-felhasználása 4,9 százalékkal emelkedett tavaly az előző évhez képest, ezzel ötéves csúcsot állított be