Városlista
2020. november 28, szombat - Stefánia

Hírek

2012. Szeptember 19. 21:13, szerda | Helyi
Forrás: Kisalföld

Megyénk legidősebb emberét ünnepelték: Elza néni 105 éves

Megyénk legidősebb emberét ünnepelték: Elza néni 105 éves

Százötödik születésnapján köszöntötték Brandeisz Elzát Sopronban. A megye legidősebb lakójának szerdán Fodor Tamás polgármester is gratulált. - tudósított a Kisalföld

Százötödik születésnapján köszöntötték Brandeisz Elzát Sopronban. A megye legidősebb lakójának szerdán Fodor Tamás polgármester is gratulált.

Egymásnak adták a kis, Rózsa utcai ház kapukilincsét a barátok, ismerősök, a ruszti rokonok, a vörösberényi és fővárosi egykori tanítványok, akik mind azért zarándokoltak el ide, hogy 105. születésnapján köszönthessék Brandeisz Elzát.

A ma is aktív, szellemileg friss, testileg is ép Elza nénit Sopron nevében Fodor Tamás polgármester is felkereste.

Elza néni csinosan és csillogó szemmel fogadta a fotósok, tévések csapatát, majd aktuálpolitikai kérdésekről is beszélgetett az őt köszöntő polgármesterrel.

Címkék: polgármester, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 08. 17:55, csütörtök | Helyi

Gulyás: a Modern városok és a Magyar falu program célja, hogy beléphessünk a 21. századba

Sopron, 2020. október8., csütörtök (MTI) - A Modern városok és a Magyar falu program célja azoknak a feltételeknek a megteremtése, amelyekkel beléphetünk a 21. századba

2020. Október 01. 17:00, csütörtök | Helyi

Újraszentelték a csaknem hárommilliárd forintból felújított soproni Szent Mihály-templomot

Újraszentelték a Modern városok program részeként csaknem hárommilliárd forintból felújított, a város védőszentjéről elnevezett, több mint hétszázéves Szent Mihály-templomot csütörtökön Sopronban.

2020. Szeptember 25. 12:52, péntek | Helyi

Már látszik a fény az alagút… elején

Az M85-ös gyorsforgalmi út Csorna II.–Sopron-kelet–Fertőrákos csomópont közötti szakaszok kivitelezése és a kiviteli tervek elkészítése tárgyában kötött szerződések teljesítési határideje 2020. december 31.

2020. Szeptember 05. 17:00, szombat | Helyi

Kormányzati döntés - szabad az út az ingázók előtt

A kormány pénteki ülésén jelentős módosításokról döntött, amely még este megjelent a Magyar Közlönyben. Ezek alapján a következő változások lépnek életbe szeptember 5-étől.