Városlista
2020. április 3, péntek - Buda, Richárd

Hírek

2019. November 08. 14:56, péntek | PR

Merevítős vagy nem merevítős? Ez a nagy kérdés! Összeszedtük az érveket és ellenérveket

Merevítős vagy nem merevítős? Ez a nagy kérdés! Összeszedtük az érveket és ellenérveket

A merevítővel ellátott és a nem merevítős melltartóknak is megvan a maguk előnye és hátránya. Nem feltétlenül jobb egyik a másiknál, hiszen a személyes preferenciánktól függ, melyiket választjuk.

Most végigvesszük a szempontokat, amik segíthetnek eldönteni, melyik passzol hozzánk.

Segítünk rendet tenni a sok mítosz között, ami a melltartók e két típusát övezi, hogy tisztán lássuk, mire van szükségünk: merevítős, vagy merevítő nélküli melltartóra?

Merevítős melltartó
A merevítős melltartókról számos téves elképzelés kering a köztudatban, ha az egészség és a kényelem kerül szóba.
● Mindenki hallotta már, hogy a merevítős melltartó kényelmetlen. Nos, egyáltalán nem az, amennyiben megfelelő méretűt és jó minőségűt választunk.
● Ami a merevítős melltartó és a mellrák közötti kapcsolatot illeti: semmilyn tudományos bizonyíték nincs arra, hogy bármilyen összefüggés lenne a kettő között, és nagyobb kockázatnak lenne kitéve, aki merevítős melltartót visel.
● Aki szűk melltartóban alszik, annak korlátozhatja a szabad véráramlását a szoros fehérnemű. Emellett a bőre sem tud szabadon szellőzni, ami miatt irritáció jelentkezhet, valamint erősödhetnek a savas reflux tünetek.

Előnyök
A merevítős melltartók jobban támogatnak és formálnak – a beépített merevítőnek köszönhetően. Ezért ez a fajta alsóneműt azoknak a dús keblű hölgyeknek ajánljuk, akiknek nagyobb támogatásra van szükségük a mindennapokban. Ha a mell megemelésére van szükségünk, a merevítős melltartó jobb szolgálatot fog tenni, mint a merevítő nélküli társai.

Hátrányok
Van aki egyszerűen jobban szereti a merevítő nélküli szabadságot, még ha maga a melltartó egyébként tökéletesen passzol is.

Merevítő nélküli melltartók
Valójában bármikor jóleshet ’merevítlenítődni’, különösen pihenéshez, napozáshoz, vagy mindennapi otthoni tevékenységeink ellátásához ajánljuk. Bármikor lecserélhetjük az otthoni melltartónkat merevítő nélkülire attól függően, hogy a mellünknek mekkora támogatásra van szüksége.

Előnyök
Ha egy merevítő nélküli melltartó kényelmes pántokkal rendelkezik és rugalmas, elasztikus szövetből van kialakítva, némi támogatás mellett maximális kényelmet élvezhetünk.

Hátrányok
Ha nincs merevítő, gyengül a szerkezet. Egy merevítő nélküli melltartó nem ugyanazt a körvonalat biztosítja, mint a merevítős párja, és a különbség észrevehető lesz egy testhez álló pólóban. Elképzelhető, hogy a mellben erős hölgyeknek nagyobb támogatásra van szükségük a mindennapokban, mint amit egy merevítő nélküli melltartó nyújtani képes.

A merevítő nélküli melltartók is rendkívül csábosak tudnak lenni, és egy pillanatra se gondoljuk, hogy fantázia csak merevítőssel járhat!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 19. 12:49, csütörtök | PR

Mitől olyan menő a női hátizsák?

Egy univerzális, minden helyzethez illő női táska, ami évtizedek óta óriási népszerűségnek örvend. De vajon mi a titka, ami miatt mindenki hordja? Ismerjük meg közelebbről a női hátizsákot!

2020. Március 19. 12:39, csütörtök | PR

Hogyan kezelik a fogakat terhesség alatt?

A várandósságot nem véletlenül nevezik másállapotnak, hiszen óriási változások mennek végbe a kismama testében. Nincs ez másként a szájban sem, hiszen számos átalakulás veszi kezdetét -

2020. Március 19. 12:37, csütörtök | PR

A kapcsolóval ellátott fali lámpák sajátosságai

A kapcsolóval felszerelt fali lámpatestek a beltéri világítás praktikus, illetve esztétikus megvalósítását teszik lehetővé a számunkra.

2020. Március 19. 12:35, csütörtök | PR

A hagyományos tatami jellegzetességei

A tatami napjainkban számos edzőteremben és iskolában megtalálható, mivel kifejezetten hasznos eszköz testnevelés és edzés szempontjából egyaránt.