Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. November 08. 14:56, péntek | PR

Merevítős vagy nem merevítős? Ez a nagy kérdés! Összeszedtük az érveket és ellenérveket

Merevítős vagy nem merevítős? Ez a nagy kérdés! Összeszedtük az érveket és ellenérveket

A merevítővel ellátott és a nem merevítős melltartóknak is megvan a maguk előnye és hátránya. Nem feltétlenül jobb egyik a másiknál, hiszen a személyes preferenciánktól függ, melyiket választjuk.

Most végigvesszük a szempontokat, amik segíthetnek eldönteni, melyik passzol hozzánk.

Segítünk rendet tenni a sok mítosz között, ami a melltartók e két típusát övezi, hogy tisztán lássuk, mire van szükségünk: merevítős, vagy merevítő nélküli melltartóra?

Merevítős melltartó
A merevítős melltartókról számos téves elképzelés kering a köztudatban, ha az egészség és a kényelem kerül szóba.
● Mindenki hallotta már, hogy a merevítős melltartó kényelmetlen. Nos, egyáltalán nem az, amennyiben megfelelő méretűt és jó minőségűt választunk.
● Ami a merevítős melltartó és a mellrák közötti kapcsolatot illeti: semmilyn tudományos bizonyíték nincs arra, hogy bármilyen összefüggés lenne a kettő között, és nagyobb kockázatnak lenne kitéve, aki merevítős melltartót visel.
● Aki szűk melltartóban alszik, annak korlátozhatja a szabad véráramlását a szoros fehérnemű. Emellett a bőre sem tud szabadon szellőzni, ami miatt irritáció jelentkezhet, valamint erősödhetnek a savas reflux tünetek.

Előnyök
A merevítős melltartók jobban támogatnak és formálnak – a beépített merevítőnek köszönhetően. Ezért ez a fajta alsóneműt azoknak a dús keblű hölgyeknek ajánljuk, akiknek nagyobb támogatásra van szükségük a mindennapokban. Ha a mell megemelésére van szükségünk, a merevítős melltartó jobb szolgálatot fog tenni, mint a merevítő nélküli társai.

Hátrányok
Van aki egyszerűen jobban szereti a merevítő nélküli szabadságot, még ha maga a melltartó egyébként tökéletesen passzol is.

Merevítő nélküli melltartók
Valójában bármikor jóleshet ’merevítlenítődni’, különösen pihenéshez, napozáshoz, vagy mindennapi otthoni tevékenységeink ellátásához ajánljuk. Bármikor lecserélhetjük az otthoni melltartónkat merevítő nélkülire attól függően, hogy a mellünknek mekkora támogatásra van szüksége.

Előnyök
Ha egy merevítő nélküli melltartó kényelmes pántokkal rendelkezik és rugalmas, elasztikus szövetből van kialakítva, némi támogatás mellett maximális kényelmet élvezhetünk.

Hátrányok
Ha nincs merevítő, gyengül a szerkezet. Egy merevítő nélküli melltartó nem ugyanazt a körvonalat biztosítja, mint a merevítős párja, és a különbség észrevehető lesz egy testhez álló pólóban. Elképzelhető, hogy a mellben erős hölgyeknek nagyobb támogatásra van szükségük a mindennapokban, mint amit egy merevítő nélküli melltartó nyújtani képes.

A merevítő nélküli melltartók is rendkívül csábosak tudnak lenni, és egy pillanatra se gondoljuk, hogy fantázia csak merevítőssel járhat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.