Városlista
2020. szeptember 20, vasárnap - Friderika

Hírek

2019. November 08. 14:56, péntek | PR

Merevítős vagy nem merevítős? Ez a nagy kérdés! Összeszedtük az érveket és ellenérveket

Merevítős vagy nem merevítős? Ez a nagy kérdés! Összeszedtük az érveket és ellenérveket

A merevítővel ellátott és a nem merevítős melltartóknak is megvan a maguk előnye és hátránya. Nem feltétlenül jobb egyik a másiknál, hiszen a személyes preferenciánktól függ, melyiket választjuk.

Most végigvesszük a szempontokat, amik segíthetnek eldönteni, melyik passzol hozzánk.

Segítünk rendet tenni a sok mítosz között, ami a melltartók e két típusát övezi, hogy tisztán lássuk, mire van szükségünk: merevítős, vagy merevítő nélküli melltartóra?

Merevítős melltartó
A merevítős melltartókról számos téves elképzelés kering a köztudatban, ha az egészség és a kényelem kerül szóba.
● Mindenki hallotta már, hogy a merevítős melltartó kényelmetlen. Nos, egyáltalán nem az, amennyiben megfelelő méretűt és jó minőségűt választunk.
● Ami a merevítős melltartó és a mellrák közötti kapcsolatot illeti: semmilyn tudományos bizonyíték nincs arra, hogy bármilyen összefüggés lenne a kettő között, és nagyobb kockázatnak lenne kitéve, aki merevítős melltartót visel.
● Aki szűk melltartóban alszik, annak korlátozhatja a szabad véráramlását a szoros fehérnemű. Emellett a bőre sem tud szabadon szellőzni, ami miatt irritáció jelentkezhet, valamint erősödhetnek a savas reflux tünetek.

Előnyök
A merevítős melltartók jobban támogatnak és formálnak – a beépített merevítőnek köszönhetően. Ezért ez a fajta alsóneműt azoknak a dús keblű hölgyeknek ajánljuk, akiknek nagyobb támogatásra van szükségük a mindennapokban. Ha a mell megemelésére van szükségünk, a merevítős melltartó jobb szolgálatot fog tenni, mint a merevítő nélküli társai.

Hátrányok
Van aki egyszerűen jobban szereti a merevítő nélküli szabadságot, még ha maga a melltartó egyébként tökéletesen passzol is.

Merevítő nélküli melltartók
Valójában bármikor jóleshet ’merevítlenítődni’, különösen pihenéshez, napozáshoz, vagy mindennapi otthoni tevékenységeink ellátásához ajánljuk. Bármikor lecserélhetjük az otthoni melltartónkat merevítő nélkülire attól függően, hogy a mellünknek mekkora támogatásra van szüksége.

Előnyök
Ha egy merevítő nélküli melltartó kényelmes pántokkal rendelkezik és rugalmas, elasztikus szövetből van kialakítva, némi támogatás mellett maximális kényelmet élvezhetünk.

Hátrányok
Ha nincs merevítő, gyengül a szerkezet. Egy merevítő nélküli melltartó nem ugyanazt a körvonalat biztosítja, mint a merevítős párja, és a különbség észrevehető lesz egy testhez álló pólóban. Elképzelhető, hogy a mellben erős hölgyeknek nagyobb támogatásra van szükségük a mindennapokban, mint amit egy merevítő nélküli melltartó nyújtani képes.

A merevítő nélküli melltartók is rendkívül csábosak tudnak lenni, és egy pillanatra se gondoljuk, hogy fantázia csak merevítőssel járhat!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 15. 11:30, kedd | PR

Ingyenes képzések várhatóak festéssel foglalkozó vállalkozások részére

2020 áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2018-00027-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és a Szobafestő, Mázoló, Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) gondozásában.

2020. Szeptember 10. 12:56, csütörtök | PR

Az Interreg program keretében emlékparkot újít fel a Jánosik és Társai Kft

Nyílt közbeszerzési eljárás keretében a Jánosik és Társai Kft. nyerte el a sátoraljaújhelyi széphalmi Kazinczy Emlékpark felújítását. A parkot utoljára közel ötven évvel ezelőtt újították fel.

2020. Szeptember 07. 08:47, hétfő | PR

Hogyan juss el angol tesztekkel ingyenesen alapfokra?

A nyelvtudás kérdése egyre fontosabbá válik akár munkáról, akár csak egy külföldi utazásról van szó. Megmutatjuk, hogyan juss el angol tesztekkel alapfokra kiadások nélkül egy kis energiabefektetéssel.

2020. Szeptember 07. 08:39, hétfő | PR

Asztali számítógép, a moduláris erőmű

A technológiai bőség korában élünk. Ennek egyik legalapvetőbb kelléke egy számítógép, mely azonban szintén számos formát ölthet.