Városlista
2021. november 29, hétfő - Taksony

Hírek

2011. Július 25. 14:27, hétfő | Belföld
Forrás: OrientPress

Milliókba kerül a nem fogadott hívás a cégeknek

Milliókba kerül a nem fogadott hívás a cégeknek

Százmilliós nagyságrendű az az összeg, melyet a magyarországi vállalkozások évente elbuknak csupán amiatt, hogy az érdeklődők nem érik el őket telefonon.

Különösen a szállodaiparra jellemző, hogy sokáig váratják a hívó felet. A Magyar Telekom és a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet közös tanulmányából kiderült, az érdeklődők 30 százaléka csalódottan, a számára szükséges információk megismerése nélkül teszi le a telefont egy-egy cég tárcsázása után.

A kutatás szerint a legáltalánosabb probléma, hogy a bejövő hívásokat senki nem fogadja, így azok megfelelő technológiai felszereltség hiányában egyszerűen elvesznek anélkül, hogy azokról — az ügyfelet leszámítva — bárki is tudna. A vizsgált vállalkozások közül a szállodák teszik leginkább próbára a potenciális vendégeik türelmét: az érdeklődőknek átlagosan 22 másodpercet kell várniuk a vonal túlsó végén. Ez sok esetben olyan hosszú időnek bizonyul, hogy a hívók nagy része nem hajlandó kivárni, inkább más szálláshely után néz-minderről a Békés Megyei Hírlap számolt be.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: hívás

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 29. 16:07, hétfő | Belföld

Wikonkál: sokan rájöttek az oltás fontosságára

Sokan rájöttek a koronavírus elleni védőoltás fontosságára - jelentette ki a budapesti Honvédkórház főigazgatója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

2021. November 29. 15:27, hétfő | Belföld

Szexuális erőszak kísérlete miatt indult eljárás Szegeden egy török férfival szemben

Szexuális erőszak bűntettének kísérlete miatt indult eljárás Szegeden egy török férfival szemben, a bíróság elrendelte a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2021. November 29. 14:05, hétfő | Belföld

Több ezer elektromos bicikli megvásárlását támogatja a kormány

Az elektromos rásegítésű kerékpárok beszerzését támogató pályázaton az igénylők 97 százaléka nyert el összesen közel 736 millió forintot

2021. November 29. 13:03, hétfő | Belföld

Elindult az Ökumenikus Segélyszervezet adventi adománygyűjtése

Elindította "Ételt az éhezőknek, Otthont az otthontalanoknak, Esélyt az esélyteleneknek!" címmel hirdetett országos adventi pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet.