Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Február 15. 09:14, szerda | PR
Forrás: (x)

Milyen eseményeken illik öltönyt viselni?

Milyen eseményeken illik öltönyt viselni?

Az üzleti öltözéknek minden ruhatárban jelen kell lennie. Míg a nőknek bőven van lehetőségük megmutatkozni a megfelelő alkalmi outfit kiválasztásában, a férfiak általában a klasszikusokra koncentrálnak.

Szerencsére az ikonikus férfi öltönyök széles választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen alkalomhoz megfelelő stílust alkothass, és szinte bárhol viselhesd, ahol éppen szeretnéd.

A férfi üzleti öltözék legfontosabb eleme

Az öltöny első blikkre egy különleges ruhadarab. Professzionálisnak kell lennie, és meg kell mutatnia a viselője komolyságát. Minden férfi üzleti öltözék elengedhetetlen eleme. Egyre gyakrabban rekonstruálják azonban a tipikus öltönyhasználatot egy kicsit lazább változatban is, szembeállítva a jellegzetes sportruházati cikkekkel. Minden férfi ruhatárában legyen néhány klasszikus öltönyszabás.

Azt tudnunk kell, hogy az öltöny rendkívül sokoldalú és viszonylag könnyen formázható. Üzleti megbeszélés, hivatalos események, állásinterjú, esküvő, első randevú, érettségi vizsga, mesterdolgozat védése, színház, temetés, elit éttermek – bármilyen formális eseményre és alkalomra hordható. A stílus végső karakterét azonban nem annyira maga az öltöny, mint inkább a kiegészítők határozzák meg. Stílusuk, színük vagy mintájuk lehetővé teszi, hogy az öltözéket a különböző helyzetekhez igazítsd. Milyen ingek és nyakkendők lesznek tökéletesek? És hogy válogasd bele a lábbeliket az alkalmi készletedbe? Inspirálódj a Saxoo London üzleteiben!

Viselheted bárhol, ahol csak akarod!

Szeretnéd, hogy a légiutas-kísérők jól bánjanak veled? Viselj öltönyt, és figyeld meg, hogyan kezd egyszerűen körülötted forogni a világ. Szabadulj meg attól a tévhittől, hogy az öltöny kényelmetlen. Könnyedén viselheted, akár hosszú repülőutakon is, ha a megfelelőt választod. Szerencsére manapság a férfi öltönyök választékában a lehetőségek rendkívül széleskörűek. Válassz egy könnyű, vékony szabású öltönyt, amelytől egyaránt megkapod a prominens megjelenést és a kényelmes viseletet, majd egyszerűen élvezd az öltönnyel járó kedvező hatásokat! Bíztatunk, hogy tégy egy próbát!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.