Városlista
2024. február 21, szerda - Eleonóra

Hírek

2023. Február 15. 09:14, szerda | PR
Forrás: (x)

Milyen eseményeken illik öltönyt viselni?

Milyen eseményeken illik öltönyt viselni?

Az üzleti öltözéknek minden ruhatárban jelen kell lennie. Míg a nőknek bőven van lehetőségük megmutatkozni a megfelelő alkalmi outfit kiválasztásában, a férfiak általában a klasszikusokra koncentrálnak.

Szerencsére az ikonikus férfi öltönyök széles választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen alkalomhoz megfelelő stílust alkothass, és szinte bárhol viselhesd, ahol éppen szeretnéd.

A férfi üzleti öltözék legfontosabb eleme

Az öltöny első blikkre egy különleges ruhadarab. Professzionálisnak kell lennie, és meg kell mutatnia a viselője komolyságát. Minden férfi üzleti öltözék elengedhetetlen eleme. Egyre gyakrabban rekonstruálják azonban a tipikus öltönyhasználatot egy kicsit lazább változatban is, szembeállítva a jellegzetes sportruházati cikkekkel. Minden férfi ruhatárában legyen néhány klasszikus öltönyszabás.

Azt tudnunk kell, hogy az öltöny rendkívül sokoldalú és viszonylag könnyen formázható. Üzleti megbeszélés, hivatalos események, állásinterjú, esküvő, első randevú, érettségi vizsga, mesterdolgozat védése, színház, temetés, elit éttermek – bármilyen formális eseményre és alkalomra hordható. A stílus végső karakterét azonban nem annyira maga az öltöny, mint inkább a kiegészítők határozzák meg. Stílusuk, színük vagy mintájuk lehetővé teszi, hogy az öltözéket a különböző helyzetekhez igazítsd. Milyen ingek és nyakkendők lesznek tökéletesek? És hogy válogasd bele a lábbeliket az alkalmi készletedbe? Inspirálódj a Saxoo London üzleteiben!

Viselheted bárhol, ahol csak akarod!

Szeretnéd, hogy a légiutas-kísérők jól bánjanak veled? Viselj öltönyt, és figyeld meg, hogyan kezd egyszerűen körülötted forogni a világ. Szabadulj meg attól a tévhittől, hogy az öltöny kényelmetlen. Könnyedén viselheted, akár hosszú repülőutakon is, ha a megfelelőt választod. Szerencsére manapság a férfi öltönyök választékában a lehetőségek rendkívül széleskörűek. Válassz egy könnyű, vékony szabású öltönyt, amelytől egyaránt megkapod a prominens megjelenést és a kényelmes viseletet, majd egyszerűen élvezd az öltönnyel járó kedvező hatásokat! Bíztatunk, hogy tégy egy próbát!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát

2024. Február 13. 14:48, kedd | PR

K&H: több mint 90 ezer gyerek mérte össze pénzügyi tudását

minden korábbinál népszerűbb a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő

2024. Február 05. 14:57, hétfő | PR

Tarolt a rezsi és az agrár CO2 kalkulátor

A legjobb ökoszisztéma építő & fenntarthatósági cégek közé választották a K&H-t

2024. Február 05. 14:48, hétfő | PR

1000 jó embert keres a 10 millió Fa Alapítvány

1000 embert keresünk, aki fogadalmat tesz, hogy az újév minden hónapjában nem több, mindösszesen 1000 Ft-al rendszeresen hozzájárul a 10 millió Fa Közösség céljához – írja honlapján az alapítvány.