Városlista
2023. június 10, szombat - Margit

Hírek

2023. Február 15. 09:14, szerda | PR
Forrás: (x)

Milyen eseményeken illik öltönyt viselni?

Milyen eseményeken illik öltönyt viselni?

Az üzleti öltözéknek minden ruhatárban jelen kell lennie. Míg a nőknek bőven van lehetőségük megmutatkozni a megfelelő alkalmi outfit kiválasztásában, a férfiak általában a klasszikusokra koncentrálnak.

Szerencsére az ikonikus férfi öltönyök széles választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen alkalomhoz megfelelő stílust alkothass, és szinte bárhol viselhesd, ahol éppen szeretnéd.

A férfi üzleti öltözék legfontosabb eleme

Az öltöny első blikkre egy különleges ruhadarab. Professzionálisnak kell lennie, és meg kell mutatnia a viselője komolyságát. Minden férfi üzleti öltözék elengedhetetlen eleme. Egyre gyakrabban rekonstruálják azonban a tipikus öltönyhasználatot egy kicsit lazább változatban is, szembeállítva a jellegzetes sportruházati cikkekkel. Minden férfi ruhatárában legyen néhány klasszikus öltönyszabás.

Azt tudnunk kell, hogy az öltöny rendkívül sokoldalú és viszonylag könnyen formázható. Üzleti megbeszélés, hivatalos események, állásinterjú, esküvő, első randevú, érettségi vizsga, mesterdolgozat védése, színház, temetés, elit éttermek – bármilyen formális eseményre és alkalomra hordható. A stílus végső karakterét azonban nem annyira maga az öltöny, mint inkább a kiegészítők határozzák meg. Stílusuk, színük vagy mintájuk lehetővé teszi, hogy az öltözéket a különböző helyzetekhez igazítsd. Milyen ingek és nyakkendők lesznek tökéletesek? És hogy válogasd bele a lábbeliket az alkalmi készletedbe? Inspirálódj a Saxoo London üzleteiben!

Viselheted bárhol, ahol csak akarod!

Szeretnéd, hogy a légiutas-kísérők jól bánjanak veled? Viselj öltönyt, és figyeld meg, hogyan kezd egyszerűen körülötted forogni a világ. Szabadulj meg attól a tévhittől, hogy az öltöny kényelmetlen. Könnyedén viselheted, akár hosszú repülőutakon is, ha a megfelelőt választod. Szerencsére manapság a férfi öltönyök választékában a lehetőségek rendkívül széleskörűek. Válassz egy könnyű, vékony szabású öltönyt, amelytől egyaránt megkapod a prominens megjelenést és a kényelmes viseletet, majd egyszerűen élvezd az öltönnyel járó kedvező hatásokat! Bíztatunk, hogy tégy egy próbát!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 16:43, csütörtök | PR

K&H: kivárnak a vállalatok az innovációval

a hatékonyságnövelő digitalizáció a magas infláció nyertese

2023. Május 25. 14:05, csütörtök | PR

Nyugdíjas házakban javítanak, karbantartanak

Meghívásos közbeszerzési pályázaton nyert ingatlanok javítását, karbantartását jelentő munkákat a Jánosik és Társai Kft.

2023. Május 25. 09:45, csütörtök | PR

K&H: a Furfangos forintok, az A-PRO-K, a Szerencsetallérok és a Pénzt vagy életet csapat nyerte a vetélkedőt

több mint 8700 diák vett rész a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn

2023. Május 17. 10:50, szerda | PR

Pokorny Lia, Geszti Péter és más sztárok erősítik a 10 millió Fa 1%-os kampányát

Idén lesz négyéves a még mindig kezdeti lendületével robogó 10 millió Fa közösség, amely mint alapítvány, más ilyen szervezetekhez hasonlóan végre maga is gyűjtheti az adók 1 %-át.