Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2023. Február 15. 09:14, szerda | PR
Forrás: (x)

Milyen eseményeken illik öltönyt viselni?

Milyen eseményeken illik öltönyt viselni?

Az üzleti öltözéknek minden ruhatárban jelen kell lennie. Míg a nőknek bőven van lehetőségük megmutatkozni a megfelelő alkalmi outfit kiválasztásában, a férfiak általában a klasszikusokra koncentrálnak.

Szerencsére az ikonikus férfi öltönyök széles választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen alkalomhoz megfelelő stílust alkothass, és szinte bárhol viselhesd, ahol éppen szeretnéd.

A férfi üzleti öltözék legfontosabb eleme

Az öltöny első blikkre egy különleges ruhadarab. Professzionálisnak kell lennie, és meg kell mutatnia a viselője komolyságát. Minden férfi üzleti öltözék elengedhetetlen eleme. Egyre gyakrabban rekonstruálják azonban a tipikus öltönyhasználatot egy kicsit lazább változatban is, szembeállítva a jellegzetes sportruházati cikkekkel. Minden férfi ruhatárában legyen néhány klasszikus öltönyszabás.

Azt tudnunk kell, hogy az öltöny rendkívül sokoldalú és viszonylag könnyen formázható. Üzleti megbeszélés, hivatalos események, állásinterjú, esküvő, első randevú, érettségi vizsga, mesterdolgozat védése, színház, temetés, elit éttermek – bármilyen formális eseményre és alkalomra hordható. A stílus végső karakterét azonban nem annyira maga az öltöny, mint inkább a kiegészítők határozzák meg. Stílusuk, színük vagy mintájuk lehetővé teszi, hogy az öltözéket a különböző helyzetekhez igazítsd. Milyen ingek és nyakkendők lesznek tökéletesek? És hogy válogasd bele a lábbeliket az alkalmi készletedbe? Inspirálódj a Saxoo London üzleteiben!

Viselheted bárhol, ahol csak akarod!

Szeretnéd, hogy a légiutas-kísérők jól bánjanak veled? Viselj öltönyt, és figyeld meg, hogyan kezd egyszerűen körülötted forogni a világ. Szabadulj meg attól a tévhittől, hogy az öltöny kényelmetlen. Könnyedén viselheted, akár hosszú repülőutakon is, ha a megfelelőt választod. Szerencsére manapság a férfi öltönyök választékában a lehetőségek rendkívül széleskörűek. Válassz egy könnyű, vékony szabású öltönyt, amelytől egyaránt megkapod a prominens megjelenést és a kényelmes viseletet, majd egyszerűen élvezd az öltönnyel járó kedvező hatásokat! Bíztatunk, hogy tégy egy próbát!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén

2024. Július 09. 11:57, kedd | PR

K&H: sokkal nagyobb drágulást érzékelnek a fiatalok

a 19-29 évesek szerint 18 százalékos volt a májusi infláció, szemben a 4 százalékos tényadattal

2024. Július 05. 13:34, péntek | PR

K&H: a csalók a vakáció alatt is célba vehetik a gyerekeket

a biztonságos bankolás alapelveit épp úgy el kell sajátítani, mint a közlekedését

2024. Június 19. 15:29, szerda | PR

Csokoládégyárat őriznek és takarítanak

Többkörös pályázaton ismét el nyerte a szerencsi és a miskolci Nestlé gyártelepek takarítását, biztonsági őrzését és a létesítmények külterületeinek gondozását a Jánosik és Társai Kft.