Városlista
2022. január 18, kedd - Piroska

Hírek

2012. Április 23. 14:27, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Most akkor levetkőzik Dundika, avagy sem?

Most akkor levetkőzik Dundika, avagy sem?

Majka nemrégiben a Facebookon tette közzé legújabb videóját, és egy igen figyelemreméltó felhívásban felajánlotta, hogy ha elegen nézik meg az új klipjét, hálából párja, Dundika levetkőzik.

A klipet falják, Dundikán azonban még mindig ott a textil.

- Ezt csak poénnak szánta, azonban először nem derültem rajta olyan jót. Aztán azt mondtam Petinek, hogy vetkőzzön ő is, akkor én is vállalom a dolgot - ismertette Dundika a furfangos tervét. - Ha jobban átgondoljuk, az már amúgy sem téma, hogy én levetkőzöm, hiszen abból éltem, de ha ő is ledobja a ruháit, az lehet, hogy sokakat érdekelne - tette hozzá nevetve Hajni.

- Már engem is láthattak meztelenül az emberek és nem hinném, hogy azóta sokat változtam volna. Mindenem ugyanakkora, de ha Hajni megkérne rá, lehet, hogy levetkőznék - mondta humorizálva Majka az Új Ásznak.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 17. 08:00, hétfő | Bulvár

Céline Dionnak súlyos baja miatt le kellett mondania turnéját

Súlyos és nem múló izomgörcsei miatt Céline Dion kanadai énekesnő bejelentette, hogy nem tudja megtartani Courage World Tour című koncertkörútjának további észak-amerikai előadásait.

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,