Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2012. Április 23. 14:27, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Most akkor levetkőzik Dundika, avagy sem?

Most akkor levetkőzik Dundika, avagy sem?

Majka nemrégiben a Facebookon tette közzé legújabb videóját, és egy igen figyelemreméltó felhívásban felajánlotta, hogy ha elegen nézik meg az új klipjét, hálából párja, Dundika levetkőzik.

A klipet falják, Dundikán azonban még mindig ott a textil.

- Ezt csak poénnak szánta, azonban először nem derültem rajta olyan jót. Aztán azt mondtam Petinek, hogy vetkőzzön ő is, akkor én is vállalom a dolgot - ismertette Dundika a furfangos tervét. - Ha jobban átgondoljuk, az már amúgy sem téma, hogy én levetkőzöm, hiszen abból éltem, de ha ő is ledobja a ruháit, az lehet, hogy sokakat érdekelne - tette hozzá nevetve Hajni.

- Már engem is láthattak meztelenül az emberek és nem hinném, hogy azóta sokat változtam volna. Mindenem ugyanakkora, de ha Hajni megkérne rá, lehet, hogy levetkőznék - mondta humorizálva Majka az Új Ásznak.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,