Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Február 17. 07:24, vasárnap | Helyi sport
Forrás: sopron.hu

Nagypályások kispályán

Nagypályások kispályán

"Izomláz Kupa" Sopronban

Hat csapat részvételével az idei tornát is a Gárdonyi Géza Általános Iskola, tornatermében rendezték meg.

A Bősárkány, a felvidéki Somorjáról érkezett Derby, a helyi Izomláz I., Izomláz II., Soproni Posta és SOFÉSZ csapatai közül a két csoportban lejátszott mérkőzéseken elért eredmények alapján a harmadik helyért az Izomláz I. és a Soproni Posta csapatai mérkőzhettek, míg a döntőt a Bősárkány és a Derby vívta.

Mindkét mérkőzésen a rendes játékidő elteltével döntetlen volt az eredmény, így büntető rugásokkal alakult ki a végleges sorrend.

Az első helyet a Derby csapata szerezte meg, második a Bősárkány, harmadik az Izomláz I. csapata lett.

A torna legjobb kapusa címet Szabados József kapta a Derby együtteséből, a legtöbb gólt lövő Kiss István lett a Posta csapatából, míg a legjobb játékos díját Taschner Lászlónak ítélték az Izomláz I.-ből.

A rendezvényen és az eredményhirdetésen részt vett Abdai Géza alpolgármester, aki átadta a díjakat a legjobb eredményeket elérő csapatoknak, játékosoknak.

Címkék: helyi, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.