Városlista
2021. március 5, péntek - Adorján

Hírek

2016. Május 03. 14:24, kedd | PR

Natur Patika fennállásának 22. évfordulója

Natur Patika fennállásának 22. évfordulója

Szerdán este 16:30kor rövid pezsgős állófogadást tartanak a Várkerület 13-ban az üzlet 22. évfordulója alkalmából.

A Patika portfólióját az Édesvíz könyvkiadó választékával bővítették, egyúttal szélesítették a Naturpatika profilját a könyvárusítással.
A rendezvényen részt vesznek a Szepes Mária alapítvány képviselői is, minthogy Szepes Mária könyveit az Édesvíz Kiadó is terjeszti.
Az est egyik külön érdekessége lesz, hogy bemutatják Somogyi Zsuzsanna egy riportját , ami még nem látott nyilvánosságot és Zsuzsanna ezt a riportot még annak idején Szepes Máriával készítette élőben. A hanganyagot ezen alkalommal játsszák le nyilvánosan!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 23. 11:20, kedd | PR

Elkészült az újjávarázsolt mezőkövesdi általános iskola

Többi közt új nyílászárókkal, kibővített tornateremmel és teljesen felújított homlokzattal várja vissza a mezőkövesdi általános iskola a diákjait.

2021. Február 09. 08:49, kedd | PR

Milyenek a legkelendőbb lakások Sopronban?

Vannak országosan érvényes trendek az ingatlanpiacon, de a lakások Sopronban kicsit másképp mozognak, mint az ország más területein. Megnéztük, hogy mi van most a piacon és milyenek a népszerű lakások Sopronban.

2021. Február 09. 08:35, kedd | PR

Hogyan döntsd el, hogy kire bízd a költöztetést?

Költözni nem könnyű, és zavarba ejtő lehet a bőség, mikor szolgáltatót keresünk, hiszen számtalan cég vállal költöztetést, ám ez nem biztos, hogy segít. Mi alapján érdemes közülük választani és miért?

2021. Január 26. 17:11, kedd | PR

Élményvezetés Soprontól 25 km-re

2010-ben indult útjára Soprontól alig 25 km-re az autókedvelő sporttársaknak a SopronRally szolgáltatás. Olyan élménnyel lesz gazdagabb az ide látogató amelyre mindig is vágyott, de eddig talán csak álmodozott róla.