Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2017. Augusztus 31. 10:11, csütörtök | PR

Négy klasszikus férfi kiegészítő a mindennapokra

Négy klasszikus férfi kiegészítő a mindennapokra

Minden embernek vannak olyan kiegészítői amikhez ragaszkodik a mindennapi élete során hiszen nemcsak, hogy hasznosak, de egyben stílusosak és rengeteg alkalomkor lehet őket viselni.

Azonban sokan ember, de leginkább a férfiakra jellemző, hogy nem tudják pontosan, hogy mik is azok a darabok, amikbe érdemes pénzt fektetni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy klasszikus kiegészítőt, amit minden férfinak érdemes megvásárolni.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel elegáns öltözetet azonban, egy csokornyakkendő nélkülözhetetlen kiegészítő rengeteg alkalomra. Lehet az alkalom egy nyári kerti parti, egy esküvő, egy születésnap vagy akár egy elegánsabb vacsora is, egy fehér inggel, szövet nadrággal és egy elegánsabb stílusú cipővel minden férfihoz tökéletesen passzol.
A kiegészítő alakja az 1870-es évekre vezethető vissza és azóta kiegészítő alakja nemigazán változott. Ez a klasszikusnak, elegánsnak és időtállónak mondható darab éli reneszánszát manapság. Azonban még mindig rengeteg ember a nagy fokú eleganciával társítja a csokornyakkendők viseletét pedig manapság már teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált a kiegészítő. A legfontosabb szabály ami a kiegészítő viseletét illeti, hogy sosem szabad öltönyhöz csokornyakkendőt viselni, csak és kizárólag frakkhoz és szmokinghoz.


Mandzsettagomb

A mandzsettagomb egy elengedhetetlen kiegészítő, amikor egy férfi öltönyt és nyakkendőt visel, hiszen nemcsak, hogy férfiasságot és eleganciát sugároz, azonban egyediséget is tükröz.
Rengeteg alkalom van, amikor egy mandzsettagomb kivállóan kiegészíti a férfiak öltözetét, főleg ha egy különlegesebb, egyedibb darabot választ az illető. Lehet az alkalom egy esküvő, egy állás interjú vagy akár csak egy elegánsabb vacsora a Trendhim nevezetű, dán webshopban minden alkalomnak megfelelő kiegészítőt találunk.

Karkötők

Mostanában újra divatba jött karkötők viselete, hiszen nemcsak hogy divatosak és a legegyszerűbb öltözetet is tökéletesen kiegészítik azonban ezen kívül rengeteg hasznos tevékenységre fel lehet használni őket. A nyár két legkedveltebb darabja a hajókötélből készült horgonyos karkötő és a kirándulók által kedvelt paracord karkötő. Egy érdekesség erről az anyagról, amit nagyon kevés ember tud, hogy rengeteg országban használják, mint általános hadi kötélzet, hiszen nemcsak, hogy 250 kilógram teherbírású, de kibontva akár három méter hosszúságú is lehet.
Ezt a típusú karkötőt más néven túlélő vagy taktikai karkötőnek is szokták nevezni, hiszen azon kívül hogy vagány, stílusos és szerepel a Mad Max című filmben rengeteg olyan tulajdonsága van, amit egy kirándulás vagy utazás során fel lehet nagyszerűen használni. Könnyedén készíthetünk belőle óraszíjat, sátor rögzitést, cipőfűzőt, de akár függőágyként is remekül szolgál.


Táska

Minden embernek szüksége van egy praktikusan pakolható táskára, ami azon kívül, hogy kényelmes viselet közben, olyan anyagból készül, ami jól bírja a mindennapos használatot.
A dán webshopban hihetetlen nagy a választék táskák terén is, hiszen a hátizsákokon kívül különböző sporttáskákat, kozmetikai táskákat és oldaltáskákat is árusít a cég. Az összes táskát prémium minőségi bőrből készítik aminek köszönhetően minden darab hosszú évekig jól bírja a mindennapos használatot.


A webshopból minden megrendelt terméket 1-5 munkanapon belül ingyenesen kiszállít a cég, ezen felül pedig minden termékre 365 napos pénzvisszafizetési garanciát is biztosítanak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 19. 15:29, szerda | PR

Csokoládégyárat őriznek és takarítanak

Többkörös pályázaton ismét el nyerte a szerencsi és a miskolci Nestlé gyártelepek takarítását, biztonsági őrzését és a létesítmények külterületeinek gondozását a Jánosik és Társai Kft.

2024. Június 18. 14:39, kedd | PR

K&H: óvatosan a bankkártyával a vakáció alatt is

4+1 ötlet, amely segít felhőtlenné tenni a nyári ejtőzést

2024. Június 06. 11:08, csütörtök | PR

Györök Fesztivál a Magyar Médiaválogatottal

Május 4-én Györök Fesztivált tartottak a Somogy vármegyei Szőlősgyörökön

2024. Június 04. 10:39, kedd | PR

K&H: mennyiből utaznak a magyar turisták?

összesen 327 ezer forintból nyaralunk idén