Városlista
2022. augusztus 20, szombat - István

Hírek

2012. Március 18. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Öngyilkossággal fenyegetőzik Damu

Öngyilkossággal fenyegetőzik Damu

Ügyvédje szerint egy esetleges börtönbüntetés halállal végződne a színész számára.

Dr. Ruttner György az Új Ásznak újra arról beszélt, hogy 75 ponton iratellenes az elsőfokú ítélet. Az ügyvéd éppen ezért felmentésre vagy hatályon kívül helyezésre számít a keddi tárgyaláson. Ellenkező eset szerinte halállal végződne. "A nyakamat merem tenni rá, hogy Damu Roland nem követte el a nemi erőszakot! Ő maga is bizakodóan tekint a keddi tárgyalási napra, akárcsak én. Ha mégis megtörténik a lehetetlen, és elítéleik, akkor azzal egyenesen a halálba küldik, átvitt és a szó szoros értelmében is. Roland nem élné túl, hogy ártatlanul kell bűnhödnie. Abból kiindulva, hogy az elsőfokú ítélet után az alkoholba menekült, elképzelhető, hogy megöli magát, vagy csak egyszerűen elenyészne a kétségbeeséstől, és ez okozná a végzetét" - mondta az Új Ásznak az ügyvéd.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 19. 09:06, péntek | Bulvár

Shaun, a bárány az űrbe megy

Shaun, a bárány is részt vesz a Holdat megkerülő, legénység nélküli NASA-űrmisszióban - közölte a népszerű animációs tévésorozatot gyártó brit Aardman stúdió.

2022. Augusztus 16. 11:07, kedd | Bulvár

Rengetegen buliztak a Sziget fesztiválon

Számításaink szerint mintegy 450 ezren buliztak az idei Szigeten. A nyitónap teltházas volt, további kettő, a pénteki és a szombati csaknem teltházas - mondta a fesztivál főszervezője hétfőn este az MTI-nek.

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.

2022. Augusztus 15. 13:08, hétfő | Bulvár

Két hónapon belül két főnyereményt söpört be a lottón egy szerencsés

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban.