Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Január 28. 11:59, hétfő | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Nincs távfűtés hatezerötszáz szombathelyi lakásban

Nincs távfűtés hatezerötszáz szombathelyi lakásban

Nem üzemel a távfűtés 6500 szombathelyi lakásban és 170 közületi fogyasztónál műszaki hiba miatt – tájékoztatta a Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. sajtóreferense hétfő délelőtt az MTI-t.

Kocsis Tóth Ildikó közölte: a Vízöntő utcában lévő kazánház területén kilyukadt a távvezeték, ezért átmenetileg szünetel a távhőszolgáltatás az Oladi lakótelepen, a Derkovits városrészen, valamint a Paragvári, a Petőfi, a Szabolcs Zoltán és a Kiskar utcában.

Hozzáfűzte: a szolgáltató szakembereinek már sikerült körülhatárolniuk és feltárniuk a kilyukadt vezetékrészt, de a hiba elhárítása több óráig is eltarthat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő