Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. December 20. 14:52, kedd | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

"Nincsenek anyagi gondjaim" - Alekosz felkészült a perre

Alekoszról sokan sokfélét gondoltak, miután egy huszárvágással élő szerződése ellenére átpártolt az RTL Klubtól a TV2 ÖsszeEsküvők című produkciójához.

A legtöbb hang arról szólt, hogy a görög felelőtlen döntést hozott, ugyanakkor az érintett ezt egészen másképp látja.

- Hétvégén kipihentem magam teljesen egyedül, és hétfőn átnéztem a leveleimet. Kaptam néhányat az RTL-től is, és az már biztos, hogy a per elkerülhetetlen. Ugyanakkor én erre alaposan felkészültem a TV2 segítségével, akikkel egyébként további terveim vannak - nyilatkozta az Új Ásznak Alekosz, akinek még ma sincs fogalma arról, hogy a VV-s nyereményének aktuális részleteit megkapta-e.
- Még nem néztem a bankszámlámra, de szinte biztos vagyok abban, hogy a TV2-s szereplésem pillanatától nem utalták át az álomfizetésemet. Ugyanakkor a lakást most is használom, és éppen az autómban ülök, úgyhogy nagy dráma nincsen. A korábban megkapott pénzeimhez sem nyúltam, így az elmaradt összegek nem hiányoznak. A ValóVilág óta haknikból éltem és csupán egy szép nagy tévét vettem, nincsenek anyagi gondjaim - árulta el a valóságshow-vándor.

A napilap megkereste az RTL Klubot is, ahol Kolosi Péter programigazgató közölte, hogy a per kezdetéig semmilyen formában nem kívánnak nyilatkozni az ügyről. A TV2-nél megerősítették: számítanak a görögre a jövőben. - Nem engedjük el Alekosz kezét, és a jövőben is számítunk rá. Konkrétumokról azonban korai lenne még beszélni - árulta el Koltay Tamás, a csatorna szóvivője.

Címkék: Alekosz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.