Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Március 01. 13:23, kedd | Helyi sport
Forrás: mti.hu

Női kosárlabda Magyar Kupa - Szoros csata várható Miskolcon - ELŐZETES

Női kosárlabda Magyar Kupa - Szoros csata várható Miskolcon - ELŐZETES

Szerdától péntekig a miskolci Generali Arénában rendezik meg a női kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjét, a résztvevő csapatok bajnoki szereplését figyelembe véve szinte lehetetlen megjósolni a végső győztest.

A címvédő és a bajnokságban listavezető, az Euroligában a csoportkörben kiesett UNIQA Sopronra már a szerdai negyeddöntőben nehéz feladat vár, ugyanis azzal a PEAC-Péccsel találkozik, amely a bajnokságban egyedüliként tudta legyőzni hazai pályán. A pécsiek az előző kiírásban a nyolc között búcsúztak.
A tavalyi kupadöntőben ezüstérmes DVTK hazai környezetben szeretne egy szinttel feljebb lépni, Maikel López vezetőedző tanítványainak ehhez először a Zalaegerszeget kell legyőzniük.
A Győr egy évvel ezelőtt házigazdaként a negyedik helyen zárt, Völgyi Péter irányításával a gárda folyamatosan fejlődik, ennek köszönhetően 12 győzelemmel és négy vereséggel a második helyen áll a bajnokságban. A győriek a Szekszárd együttesével találkoznak a nyolc között.
A tavalyi kupakiírásban a bronzérmet szerezte meg a PINKK-Pécsi 424, amely a későbbi győztes Soprontól kapott ki az elődöntőben. A pécsiek, akárcsak egy évvel előtt, ezúttal is a Cegléddel csapnak majd össze a negyeddöntőben.

A nyolcas döntő programja:
szerda, negyeddöntő:
ZTE NKK-Aluinvent DVTK Miskolc 13.00
CMB CARGO UNI Győr-Atomerőmű KSC Szekszárd 15.30
Ceglédi EKK - PINKK-Pécsi 424 18.00
PEAC-Pécs - UNIQA Sopron 20.30
csütörtök, elődöntő:
ZTE/DVTK - Győr/Szekszárd 17.00
Cegléd/PINKK - PEAC/Sopron 19.30
péntek, helyosztók:
bronzmérkőzés 16.00
döntő 18.30

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.