Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Március 18. 10:08, hétfő | Helyi
Forrás: Soproni Vízmű Zrt

Nyílt nap és rajzpályázat a Víz Világnapja alkalmából

Nyílt nap és rajzpályázat a Víz Világnapja alkalmából

Látogatócsoportok és rajzolni szerető gyerekek jelentkezését várja a Soproni Vízmű.

Minden év március 22-én ünnepeljük a Víz Világnapját. Ebből az alkalomból társaságunk2013. március 22-én (pénteken) 8 órátóla soproni szennyvíztisztító telepen nyílt napot tart a működési területén lévő iskolák felső tagozatos és középiskolás diákjai részére.

A tevékenységünk iránt érdeklődő tanulók részére betekintést nyújtunk a szennyvízkezeléssel és a szennyvíztisztítással kapcsolatos folyamatokba, tennivalókba.

A kb. 1 óra időtartamú program a következőket foglalja magába:
- előadás a szennyvízelvezetésről és szennyvízkezelésről,
- kérdések – válaszok, kVÍZ játék,
- mikroszkópos vízvizsgálat,
- csatornakamerás autó bemutatása (kipróbálási lehetőséggel),
- telephely megtekintése.

Amennyiben az áltatunk kínált program felkeltette érdeklődésüket, kérjük, hogy részvételi szándékukat a várható létszám és a résztvevők életkorának megjelölésével az alábbi elérhetőségek valamelyikén szíveskedjenek regisztrálni 2013. március 20-ig:
- Szanyi Lívia személyügyi osztályvezető 99/519-126
- sopronivizmu@sopronivizmu.hu

Várjuk az osztályfőnökök, szaktanárok kíséretében érkező diákokat.

X X X X X

„A nemzetközi vízügyi együttműködés éve! - Jusson a Földön mindenkinek tiszta ivóvíz!”- ez az idei Víz Világnapja mottója.

Ebből az alkalomból társaságunk rajzpályázatot hirdet a működési területén lévő iskolák diákjai és óvodás gyermekek részére, a jelmondat szerinti témában.

Várjuk a pályázó gyermekek rajzait, maximálisan A/3-as méretben. A pályázaton mindenki egy művel indulhat. A pályamunkák a Soproni Vízmű Zrt. tulajdonába kerülnek, amelyeket kiadványainkban, honlapunkon teszünk közzé.

Kérjük, hogy az elkészített alkotásokat, a hozzájuk tartozó dokumentációval (név, település neve, óvoda/iskola, osztály/csoport, életkor, kapcsolattartó személy neve és telefonszáma, e-mail címe) juttassák el társaságunkhoz 2013. március 22-ig.

Eredményhirdetésre óvodás, alsó és felső tagozatos kategóriákban kerül sor. Továbbá a legsikeresebb alkotásokat március 29-én a Facebook oldalunkon tesszük közzé, ahol közönségszavazás útján újabb díjazottakat választunk.

Soproni Vízmű Zrt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

A baloldal belharcaitól hangos Sopron

Az elmúlt hetekben számos belső konfliktus került nyilvánosságra a soproni baloldali pártok és jelöltek háza tájáról, ennek eredménye, hogy a felek még egymással is képtelenek szót érteni.

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.

2024. Április 16. 15:56, kedd | Helyi

Nívódíjat nyert a soproni Múzeumnegyed

Építőipari Nívódíjat nyert a Sopron Fő terén található Múzeumnegyed. A felújított épületegyüttes műemlék-helyreállítás és rehabilitáció kategóriában érdemelte ki a díjat.