Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Október 25. 05:29, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - fotó: facebook.com/PalvinBarbara/

Palvin Barbara lesz az MTV EMA 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője

Palvin Barbara lesz az MTV EMA 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője

Palvin Barbara világhírű szupermodell lesz az MTV European Music Awards (MTV EMA) 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője - jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik - áll az MTI-nek szombaton elküldött közleményben. Szentkirályi Alexandra tudatta azt is, hogy a november 8-i esemény során Magyarország különleges helyszíneit láthatják majd világszerte, Palvin Barbara vezetésével. A nézők egy virtuális utazáson vehetnek részt, felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt, továbbá a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek, részesei lehetnek az egyedülálló shownak - fűzte hozzá.

Palvin Barbara a show-ról egyebek között azt mondta, hogy "ez egy hatalmas lehetőség az országnak".

A több világsztárt is felvonultató nemzetközi esemény további szereplőiről, magyarországi helyszíneiről később adnak tájékoztatást - ismertetik a közleményben.

Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek - jegyzik meg a közleményben.

Kiemelik: a showhoz kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapest és Magyarország emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd, amelyek egymilliárd nézőhöz jutnak el. A show által az egész világ figyelmét fel tudják hívni arra, hogy Magyarország a régió legjobb úti célja - hangsúlyozzák.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.