Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Június 27. 09:11, kedd | Sport

Párat kell aludni az őrületig, közeleg az ALLSTARS#11

Párat kell aludni az őrületig, közeleg az ALLSTARS#11

Kevés idő van már csak hátra a következő benzingőzös Drifting.hu hétvégéig!


Nem telhet el motorsport szezon a Drifting.hu aktív ténykedése nélkül, hiszen szerelmesek vagyunk a sportba és imádunk Titeket, akik kitartóan látogatnak minket minden évben.
Ennek fényében a következő megőrülés is itt kopogtat már az ajtóban, hiszen 2023. Július 15-16-án kerül megrendezésre az ALLSTARS#11 ahol nem csupán a drifterek de Ladás közösség is fergeteges időtöltésnek nézhet elébe.

Korábban már írtunk Nektek arról, hogy az olasz és a lengyel pilóták már szép számban adtak le nevezéseket a Drift Kings-el közös versenyre, de még nem ejtettünk szót arról, hogy valójában hány helyről várunk pilótákat. Tizenhat európai ország versenyzői vannak már most a listán és a nevezés még nem zárult le! A nemzetek listája a következő:

● Ausztria
● Bulgária
● Ciprus
● Csehország
● Észtország
● Németország
● Görögország
● Magyarország
● Olaszország
● Litvánia
● Lengyelország
● Románia
● Szerbia
● Szlovákia
● Spanyolország
● Ukrajna

És ez még csak a nevezési listának a kezdete! Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy nem csak a végtelenül erős, épített hátsókerekes autókról és az All Stars Gáláról fog szólni ez a hétvége!

Hiszen a Ladások Nemzeti Ünnepét is folytatjuk, melynek keretei között a már jól ismert programok mellett újak is helyet kapnak. Megtartásra kerül a LADA kiállítás, újra várjuk a körversenyzőket és a Lada Allstars is újra lezajlik, valamint a felvonulás sem marad el. A friss programok között a Ladások kipróbálhatják a GRID kategóriát, a nem VERSENY LADÁVAL érkezőknek pedig új ügyességi versenyek és Lada Limbó is lesz. A GRID egy merőben új sorozat hazánkban, leginkább a Ken Blockos gymkhana mérkőzésekre hasonlít mely során a pilóták technikai tudása és a koncentrációja a legfontosabb és ha ezt az áldott szoci autók istenével egy Ladával teszi az ember csak még látványosabb és még nagyobb kihívás!

A korábbi évektől eltérően idéntől a belépés 12 éves kor alatt díjtalan és már 12-16 éves kor között lesz lehetőség gyermekjegy megvásárlására. A megvásárolt belépővel a nézőtér teljes egészét használhatod, beleértve a tribünt és a depót is. Jegyed erre a linkre kattintva megvásárolhatod!

Az esemény nyitvatartása:

· Kapunyitás péntek 18:00
· Kapuzárás vasárnap 20:00
· Terület kiürítés vasárnap 22:00-ig

Részletes program:

A jegy megvásárlásával a kemping használat ingyenes, ahol kiépített mosdók, zuhanyzók és egy étterem is várja a látogatókat. A szombati napon este, kicsit kieresztheti a gőzt mindenki, hiszen tartunk egy partyt a Rabócsi Ring területén, ahol együtt bulizhatsz a pilótákkal és a csapatokkal.

Gyere el Máriapócsra és légy részese a színtiszta autós mennyországnak a szürke hétköznapok után! A jelszó ahogy mindig: KILINCCSEL ELŐRE!

További részleteket social media felületeinken és a weboldalon találhatsz!

Linkek:
Nevezés: https://drifting.hu/versenyzoi-regisztracio/
Jegyek: https://drifting.hu/shop/
Időterv: https://driftallstars.hu/

– Drifting.hu –

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:22, hétfő | Sport

Ultrabalaton - Rekordok várhatók a 211 km-es versenyen

Több mint huszonötezren vesznek részt Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvényén, a 18. alkalommal sorra kerülő NN Ultrabalatonon, amelyet csütörtöktől vasárnapig rendeznek meg balatonfüredi versenyközponttal.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.