Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Szeptember 28. 12:40, hétfő | Helyi
Forrás: NYME-KTK

Vállalatok a Soproni Közgazdaságtudományi Kar vendégségében

Vállalatok a Soproni Közgazdaságtudományi Kar vendégségében

Többek között magas színvonalú szakmai szemináriumok, neves cégek felsővezetőinek előadásai és állásbörze várja NEM csak a kar hallgatóit!

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazgaságtudományi Kara elkötelezett híve a gyakorlatorientált tudást integrálni képes oktatásnak. Ebben a szellemben minden év őszi szemeszterében megrendezésre kerül az Integrált Vállalati Hét című vállalati rendezvény. Az októberi “ Integrált Vállalati Hét” különlegessége, hogy beépül a Kar oktatási rendjébe, így a vállalatok vezetői és képviselői közvetlen részesei lehetnek a Kar akadémiai életének ill. hozzájárulnak ahhoz, hogy a oktatás kiváltképp gyakorlatorientált legyen és a hallgatók olyan információkkal gyarapodjanak, melyek értékesek a jövőre nézve. Cél egyben, hogy a Kar hallgatói olyan vállalati tudással gazdagodjanak, mellyel talán a normál oktatás keretein belül ritkábban találkoznak. Ez a tudás hozzájárul ahhoz, hogy mielőbb hatékonyan integrálódhassanak tanulmányaik befejezése után a valós gazdasági életben.

Az idei Vállalati hét programja, nem csak a Kar hallgatóságának szól, hanem külsős érdeklődők számára is nyitott. A hétfő és keddi vállalati hetes napok magas színvonalú szakmai szemináriumok várják az érdeklődőket, neves cégek felsővezetőinek előadásaival. Hétfő délután egy autóipari márka promóciós programját is megtekinthetik a résztvevők és az autófanatikusok. Október 7-én szerdán a II. Soproni Állásbörze nyitja meg kapuit a Közgazdaságtudományi Kar Aulájában.

Helyszín: NYME-KTK, Sopron
Időpont: 2015. október 5-8.

A szervezők honlapja és Facebook-elérhetőség:
http://vkcs.ktk.nyme.hu
https://www.facebook.com/vallalatikapcsolaticsoport?fref=ts

Facebook-esemény:
https://www.facebook.com/events/873543222753325/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.

2024. Április 16. 15:56, kedd | Helyi

Nívódíjat nyert a soproni Múzeumnegyed

Építőipari Nívódíjat nyert a Sopron Fő terén található Múzeumnegyed. A felújított épületegyüttes műemlék-helyreállítás és rehabilitáció kategóriában érdemelte ki a díjat.

2024. Április 12. 11:22, péntek | Helyi

A helyi gazdaság megerősítése a cél Sopronban

Az elmúlt években több olyan fejlesztést sikerült megvalósítani, amely hozzájárul a helyi gazdaság megerősítéséhez. Megépült az M85-ös autóút, új inkubátorház épült és kialakításra került az új ipari park területe.

2024. Április 10. 10:38, szerda | Helyi

Kezdődjön a nyár a Hűség Városában a Soproni Borünneppel

Igazi nyárnyitó programsorozattal várja a vendégeket a Soproni Borünnep. Borkülönlegességek, kézműves vásár és zenei programok közül válogathatnak a nyár első hétvégéjén az ide látogatók.