Városlista
2020. július 16, csütörtök - Valter

Hírek

2015. Szeptember 28. 12:40, hétfő | Helyi
Forrás: NYME-KTK

Vállalatok a Soproni Közgazdaságtudományi Kar vendégségében

Vállalatok a Soproni Közgazdaságtudományi Kar vendégségében

Többek között magas színvonalú szakmai szemináriumok, neves cégek felsővezetőinek előadásai és állásbörze várja NEM csak a kar hallgatóit!

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazgaságtudományi Kara elkötelezett híve a gyakorlatorientált tudást integrálni képes oktatásnak. Ebben a szellemben minden év őszi szemeszterében megrendezésre kerül az Integrált Vállalati Hét című vállalati rendezvény. Az októberi “ Integrált Vállalati Hét” különlegessége, hogy beépül a Kar oktatási rendjébe, így a vállalatok vezetői és képviselői közvetlen részesei lehetnek a Kar akadémiai életének ill. hozzájárulnak ahhoz, hogy a oktatás kiváltképp gyakorlatorientált legyen és a hallgatók olyan információkkal gyarapodjanak, melyek értékesek a jövőre nézve. Cél egyben, hogy a Kar hallgatói olyan vállalati tudással gazdagodjanak, mellyel talán a normál oktatás keretein belül ritkábban találkoznak. Ez a tudás hozzájárul ahhoz, hogy mielőbb hatékonyan integrálódhassanak tanulmányaik befejezése után a valós gazdasági életben.

Az idei Vállalati hét programja, nem csak a Kar hallgatóságának szól, hanem külsős érdeklődők számára is nyitott. A hétfő és keddi vállalati hetes napok magas színvonalú szakmai szemináriumok várják az érdeklődőket, neves cégek felsővezetőinek előadásaival. Hétfő délután egy autóipari márka promóciós programját is megtekinthetik a résztvevők és az autófanatikusok. Október 7-én szerdán a II. Soproni Állásbörze nyitja meg kapuit a Közgazdaságtudományi Kar Aulájában.

Helyszín: NYME-KTK, Sopron
Időpont: 2015. október 5-8.

A szervezők honlapja és Facebook-elérhetőség:
http://vkcs.ktk.nyme.hu
https://www.facebook.com/vallalatikapcsolaticsoport?fref=ts

Facebook-esemény:
https://www.facebook.com/events/873543222753325/

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 15. 09:04, szerda | Helyi

Ausztria: csürörtöktől leszállási tilalom 18 országból

18 országból nem fogad repülőgépeket csütörtöktől Ausztria a koronavírus járvány miatt – jelentette be kedden Rudolf Anschober egészségügyi miniszter.

2020. Június 25. 12:35, csütörtök | Helyi

VPT Caravan nyílt nap és bolhapiac szombaton!

06.27-én szombaton Sopronban a Pozsonyi út 15. szám alatt található bázisukon nyílt napot tart a VPT Caravan, ahol megtekintheted legmenőbb lakóautóikat és beszerezheted a legjobb kempingfelszereléseket.

2020. Június 18. 08:27, csütörtök | Helyi

Hangos pukizásért bírság Ausztriában

Nem vicc! Egy bécsi férfi 500 Eurós birságott kapott, mikor a rendőr előtt egy hangosat pukizott.

2020. Június 03. 17:00, szerda | Helyi

Villám csapott a soproni családi házba!

Óriási robajjal csapott a soproni Kutya hegyi családi házba a villám ami azonnal kigyulladt.