Városlista
2022. május 17, kedd - Paszkál

Hírek

2013. November 12. 14:43, kedd | Bulvár
Forrás: MNO

Rájár a rúd a tinibálványra

Rájár a rúd a tinibálványra

Nem alakul túl fényesen Justin Bieber dél-amerikai turnéja: a tinibálvány múlt héten feldúltan távozott a színpadról egy Sao Pauló-i koncerten, miután vizespalackkal kiütötték kezéből a mikrofont, most vasárnap pedig ételmérgezés miatt volt kénytelen megszakítani Buenos Aires-i fellépését.

„Nem érzem túl jól magam, azt hiszem, elfogyott az erőm” – mondta Justin Bieber a River Plate stadionjában összegyűlt közönségnek. Az énekes bocsánatot kért, majd csókot dobott rajongóinak és lehajtott fejjel elhagyta a színpadot. Bieber egy fényképet is közzétett magáról a Twitter mikroblog portálon: a fotón az látszik, amint épp intravénásan kap folyadékot.

A popcsillag menedzsere, Scooter Braun hétfői közleményében elmondta, Bieber ételmérgezése olyan súlyos volt, hogy a vasárnap esti fellépés előtt az énekes nyolc órán át kapott infúziós terápiát és az orvosok a koncert lemondását szorgalmazták, ám a fiatal sztár nem akarta elkeseríteni rajongóit.

Kárpótolja a rajongókat a tinibálvány?

Az énekes végül helyi idő szerint este tíz után érzett elég erőt magában ahhoz, hogy színpadra álljon és „majdnem egy órán át” talpon tudott maradni. Bieber stábja egyelőre nem közölt információkat arról, hogy az énekes kárpótolja-e a fejenként akár 320 dollárt (71 ezer forint) is kifizető rajongóit a félbeszakadt koncertért.

A 19 éves sztár múlt héten Brazíliában is levonult a színpadról, miután valaki vizespalackot hajított felé és kiütötte kezéből a mikrofont. Ezenkívül a brazil hatóságok egy középület graffitivel való megrongálásának vádja miatt próbálták kikérdezni a popcsillagot, sikertelenül. Argentínában lármázó lányok miatt kellett elhagynia a szállodáját az énekesnek, aki péntek este Cordobában adott koncertet, majd még mindig maradt elég ereje ahhoz, hogy szombat kora reggel betérjen egy Buenos Aires-i éjszakai klubba, ahonnan aztán testőrei menekítették ki. Bieber következő koncertje a tervek szerint kedd este lesz Santiagóban.

Címkék: Justin Bieber, színes

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.