Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. December 20. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mno.hu

Ráncfelvarrás a BMW Z4-en

Ráncfelvarrás a BMW Z4-en

Z4-tulajdonosnak nagy rajongónak kell lenni ahhoz, hogy feltűnjenek a BMW változtatásai.

Ráncfelvarráson esett át a BMW Z4, de csalódniuk kellett azoknak, akik komoly változtatásokat vártak a roadsteren. Tulajdonképpen csak nagyítóval lehet kiszúrni az újdonságokat: a fényszórók új LED-gyűrűket kaptak, lecserélték a 17 és 18 colos felniket, illetve új dekorbetétek jelentek meg az oldalindexek mellett. Emellett elérhetővé vált egy színekkel operáló dekorcsomag, a Hyper Orange, amely nevével ellentétben nemcsak narancssárga, hanem további két színben rendelhető. Az utastérben frissültek továbbá a kárpitok és egyes díszítőbetétek.

Ha már a külső nem hozott igazi újdonságokat, a BMW készített egy új alapváltozatot Z4 sDrive18i néven. Ebbe a kétliteres, turbós négyhengeres motor 156 lóerős változata került 240 Nm-es nyomatékkal, alapáron hatfokozatú kézi váltóval. A nyolcfokozatú automata opciós. Ezzel a motorral 7,9 másodperc alatt gyorsul a roadster 100 kilométer per órás tempóra, végsebessége 221 kilométer per óra 6,8 liter per 100 km-es átlagfogyasztás mellett. A világpremiert a januári Detroiti Autószalonon tartja a BMW.

Címkék: bmw

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk