Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2011. Október 01. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Ördög Nóra a döbbenettől szóhoz sem jutott

Ördög Nóra a döbbenettől szóhoz sem jutott

Hosszú időn át ment a találgatás, ki lesz az, aki Sebestyén Balázs helyébe léphet az idei X-Faktor műsorvezetői pozíciójában Ördög Nóra oldalán? Mára már ismert, hogy egyedül maradt a műsorvezető.

- Amikor megtudtam, hogy Balázs visszalépett, fel kellett dolgoznom az információt, de még fel sem ocsúdhattam, máris közölték: egyedül vezetem az X-Faktort! Ez a döntés fejbekólintott, így az első reakcióm a döbbenet volt, és hogy meg tudom-e csinálni, készen állok-e egy ekkora feladatra - meséli a sorry! magazinnak Ördög Nóra, aki azóta megnyugodott, és szakmailag egy óriási lehetőséget lát az egészben.

- Ugyanúgy végzem a munkámat, mint egy asztalos, egy pék, vagy az anyukám, aki tanárnő, vagy az apukám, akinek autósiskolája van. Az én szakmám ugyan csillogóbbnak tűnik, vonzóbb lehet, és sok ember szeme előtt zajlik, ezért több a visszajelzés, de ettől nem érzem magam másnak, többnek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,