Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2021. Október 14. 16:16, csütörtök | Helyi
Forrás: fotók InfoSopron

Rég várt útszakaszra került aszfaltburkolat Sopronban

Rég várt útszakaszra került aszfaltburkolat Sopronban

Az érintett lakók közbenjárásával Sopron MJV Önkormányzata megoldotta a több mint 15 éve fent álló problémát .


Az Ágfalvi-úti lakópark felső részén a Szőlőskert -Walder J. -Dalárda kereszteződése továbbá Lakfalvi - Erdei malom köz kereszteződéséig tartó útszakasz kapott burkolatot.

Ott jártunkról az ott élők elmondták , óriási probléma volt hogy az utca nagy lejtése végett mivel nem volt burkolat a nagy esők után sárral , kövekkel lett tele a kereszteződés illetve a Walder József utca teljes hosszában nagy volt a hordalék lerakódás ezért ilyenkor fokozottan balesetveszélyes volt közlekedni mivel itt nincs járda.

Az út kezelője a Sopron Holdig ezekben az esetekben nem kis munka árán tudta visszaállítani az eredeti normális állapotot. ....ez egy „szélmalomharc” volt - mondták.

Az érintettek idén megkeresték a várost hogy szeretnék ha véglegesen orvosolni tudnák a problémát. Érveiket meghallgatták és elfogadták így elkészült az út ezzel segítve az itt élők biztonságos közlekedését.

Végezetül mosolyogva hozzátették hogy szeretnék megünnepelni hogy megvalósult a rég várt aszfaltos út és utcabált fognak szervezni.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 01. 19:16, szombat | Helyi

Több eljárást indított a rendőrség pirotechnikai termékek miatt

Szilveszter éjféltől országszerte reggel 6 óráig 14 emberrel szemben indított eljárást a rendőrség pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt

2021. December 15. 11:08, szerda | Helyi

Jó érzés... 300 gyermeknek tudtak segíteni

Az ágfalvi lakóparkba a hétvégi - Ádventi ünnep 2021 - rendezvénynek köszönhetően rászoruló családoknak segítettek az adakozók.

2021. December 09. 15:37, csütörtök | Helyi

Nemes kezdeményezés az Ágfalvi úti lakóparkban.

Első alkalommal kerül megrendezése az "ADVENTI ÜNNEP" az Ágfalvi úti lakóparkban.

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.