Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. December 18. 06:07, szerda | Belföld
Forrás: mti

Rekordot döntött az Angyalváró cipősdoboz akció

Rekordot döntött az Angyalváró cipősdoboz akció

Idén rekordmennyiségű, 730 cipősdoboznyi karácsonyi adományt és ötven kilogramm tartós élelmiszert gyűjtött a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

a Magyar Cserkészszövetséggel együtt indított Angyalváró karácsonyi akciójában, hogy segítsenek az erdélyi árva gyerekeken.

Magánemberek, helyi közösségek, civil szervezetek és vállalatok adakoztak, hogy szebbé tegyék a Böjte Csaba ferences szerzetes által alapított erdélyi gyerekotthonok lakóinak karácsonyát - közölte a mozgalom az MTI-vel kedden.

A közlemény szerint a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom örömmel tapasztalta, hogy idén jóval több cég és magánember kapcsolódott be az akcióba és sokkal több felajánlást is tettek, mint korábban.

Idén az Angyalváró cipősdoboz akcióban a Magyar Cserkészszövetség, a Csillaghíd Alapítvány, a NOE Ferencvárosi csoportja és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat vett részt. A dobozokat a Waberer's szállítmányozó vállalat juttatta célba a Gyergyói-medencébe, valamint Parajdra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.