Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2012. Február 07. 13:31, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Rendőrkézen az ötfős fosztógatóbanda utolsó két tagja is

Rendőrkézen az ötfős fosztógatóbanda utolsó két tagja is

Eladó házakat fosztogató bandát fogtak el a rendőrök Ácson – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel kedden.

Léber Gabriella elmondta, hogy januárban számos, eladásra szánt házat fosztottak ki Ácson; a rendőrség a betörésekkel gyanúsított ötfős csoport utolsó két tagját hétfőn vette őrizetbe.

Az első esetek után a nyomozók figyelni kezdték a célpontként szóba jöhető házakat, és január 28-án tetten érték az elkövetőket. Akkor két embert a helyszínen elfogtak, harmadik társukat másnap állították elő. A csoport hiányzó két tagját a komáromi kapitányság nyomozói találták meg.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.

2023. Március 17. 11:40, péntek | Kék hírek

Veszprém belvárosában tapogatott egy nőt, a rendőrök elfogták

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett.