Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. December 07. 14:00, hétfő | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Rengeteg lakástűz volt a hétvégén

Rengeteg lakástűz volt a hétvégén

Országszerte 91 lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat a hétvégén, két ember életét vesztette a lángokban - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfőn az MTI-t.

Mukics Dániel újra arra figyelmeztetett, hogy a lakástüzek az adventi időszakban még gyakoribbak, miközben egy néhány ezer forintos füstérzékelő beszerzésével megelőzhetők lennének a tragédiák.

Közölte: vasárnap teljes terjedelmében égett egy nyolcvan négyzetméteres családi ház a Tolna megyei Értényen, a Bocskay utcában, a tűzesetben egy ember életét vesztette.

Hétfőn hajnalban egy tatai, második emeleti lakásban keletkezett tűz. Az egyik szobában ágyon felhalmozott papír égett, füstölt. Bár a tűzoltók gyorsan eloltották a tüzet, egy ember meghalt, a fürdőkádban találtak rá. Húsz embernek kellett elhagynia az épületet, ők később visszatérhettek otthonukba - ismertette a szóvivő.

Címkék: lakástűz, tűz, tűzoltó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.