Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2011. November 29. 13:49, kedd | Belföld
Forrás: mno.hu/MTI

Óriási kibocsátás lesz, ha tőzsdére kerül a Facebook

Óriási kibocsátás lesz, ha tőzsdére kerül a Facebook

Jövő tavasszal kezdődhet meg a kereskedés a tőzsdén a Facebook részvényeivel a Wall Street Journal értesülése szerint.

A világ legnagyobb közösségi hálóját üzemeltető cég tervei szerint még az idén benyújtja az ehhez szükséges papírokat az amerikai pénzügyi felügyeletnek.

Az elsődleges részvénykibocsátásból tízmilliárd dollárt vár a Facebook, a kibocsátás százmilliárd dollárra értékelheti a céget. Mindamellett végső döntés még nincs, de ha tényleg tőzsdére megy a cég, akkor a kibocsátás egyike lesz a legnagyobbaknak az utóbbi években, nemcsak amerikai, hanem globális viszonylatban is. A Facebook jelenleg már több mint 800 millió felhasználóval rendelkezik, a vállalat bevételei az idén elérhetik a 3,8 milliárd dollárt, ami a tavalyi kétszerese.

Címkék: Facebook, tőzsde

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 06. 17:07, hétfő | Belföld

Áremelésre készülnek az építőanyaggyártók

Az építőanyaggyártók költségeit hónapok óta növeli az energia és a fuvarozás drágulása, ráadásul az alap- és nyersanyagpiaci árak az első fél évben tapasztalt magas szinten stabilizálódtak,

2021. December 06. 15:05, hétfő | Belföld

Gombaszennyezettség miatt hív vissza egy terméket az egyik áruházlánc

Allergiás reakciót kiváltó gomba szennyezettség miatt az Auchan Magyarország Kft. visszahívta a Les Natures márka jelzésű, 450 grammos kiszerelésű gyűjtött gombákból álló gyorsfagyasztott darabolt gombakeveréket

2021. December 06. 12:54, hétfő | Belföld

Meghalt Kóbor János, az Omega énekese

Életének 79. évében meghalt Kóbor János Liszt Ferenc-díjas rockénekes, a Kossuth-díjas Omega együttes alapító tagja - tudatta a zenekar a Facebook-oldalán hétfőn.

2021. December 06. 12:02, hétfő | Belföld

Kórházigazgató: a nyugodt karácsony záloga, ha az emberek beoltatják magukat

A nyugodt karácsony záloga, ha az emberek beoltatják magukat - jelentette ki a budapesti Honvédkórház főigazgatója az M1 csatorna vasárnap esti műsorában.