Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Hírek

2022. Október 12. 16:47, szerda | PR
Forrás: (x)

Ricky Szentgotthárdon pihent a családjával

Ricky Szentgotthárdon pihent a családjával

Szentgotthárd csodás városában, gyönyörű trópusi hangulatú környezetben található a Szentgotthárd Spa & Wellness Fürdő.

A komplexum az év minden napján pálmafák és más egzotikus növények körében, páratlan hangulattal várja a fürdőzőket. A fürdő megannyi lehetőséget biztosít a vendégek zavartalan kikapcsolódására. Többek között választhatunk a 6 benti medence, a 3 csúszda és a 7 szauna egyike közül. Nyári időszakban a szabadban is várja egy élménymedence és két úszómedence a pihenni vágyó fürdőzőket. A legmodernebb spa, wellness és gyógyfürdő szolgáltatásokat lehet itt igénybe venni.

Haddad Henrik, Ricky egy hétvégi kiruccanásra érkezett Szentgotthárdra, ahová a családja is elkísérte. Természetesen felkeresték a Szentgotthárd Spa & Wellness Fürdőt is. Élményeiről így mesélt:

– Egy csodálatos napot töltöttünk Szentgotthárdon a családommal. Igazán üdítő volt, hiszen egészen korán reggel nyitva volt a fürdő. Igaz, hogy reggel nyolckor még csak az uszoda része volt nyitva, az élményfürdő csak kilenckor nyitott, de ennek ellenére a gyerekeim már élvezni tudták a pancsolást, mind a tanuszodában, mind pedig az úszómedencében. Amikor elérkezett a kilenc óra, akkor átmentünk az élményfürdőbe, ahol több medence is várt bennünket. Volt pezsgőfürdő, volt a gyerekeknek kis, sekély medence, és volt egy nagy élménymedence, ahol még vízi aerobikot is tartottak zenei aláfestéssel. Nagyon jó hangulatú ez a fürdő, tele igazán zöldellő, friss, üde növényekkel. Amit talán legjobban élveztek a gyerekeim, az a csúszdázás volt. A legfontosabb dolog, amit kiemelnék – nyilván rengeteg ilyen fürdőben és uszodában jártunk már a családdal – itt éreztük leginkább azt, hogy a vízből kijőve nem fáztunk. Maga a fürdő is kellőképpen fűtve volt. Ebéd tájban beültünk ebédelni a fürdő belső éttermébe, ahol nagyon választékos, és nagyon finom falatok voltak. Tényleg jól esett a nagy pancsi után.

– Ezt az egészet egy nagyon jó kis lazító, stresszoldó masszázzsal kezdtem. Volt sok fajta választék, amiből lehetett volna választani, de én ezt a stresszoldót választottam ki, és nagyon készségesen állt rendelkezésemre a masszőr. Jól megmasszíroztak, ezt követően pedig mentem a szaunavilágba, ami egy igazán nagy világ, hiszen több fajta szauna, gőzkabin és illatterápiás aromakabin állt rendelkezésre. Igazán nagy, több férőhelyes szaunák, infrakabinok voltak, és a gőz is igazán nagy gőzfürdő volt.

Azt még kiemelném, hogy nagyon tiszta volt az egész fürdő és nagyon kellemes volt a kiszolgálás is. Nagyon segítőkészek voltak a dolgozók. Egy igazán jó napot töltöttünk Szentgotthárdon a termálfürdőben, és az egész napot megkoronázandó, amíg a gyerekek eljátszottak, elfutkároztak, addig a presszóban elfogyasztottunk egy nagyon finom kávét.

Itt szintén nagyon jó kiszolgálásban volt részünk. Összességében ajánlani tudom mindenkinek a figyelmébe a Szentgotthárdi Termálfürdőt. Egy nagyon nyugalmas, nagyon impozáns helyről van szó, ahol az ember tényleg ki tud kapcsolódni, úgy hogy öröm volt ott lenni.

Az idén 15 éves Szentgotthárd Spa & Wellness Fürdőbe minden korosztályt szeretettel várnak továbbra is, hiszen a fürdő nem zár be. Ez a trópusi paradicsom ebben a viharos időszakban is nyitott kapukkal várja a kikapcsolódni vágyókat!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát

2024. Február 13. 14:48, kedd | PR

K&H: több mint 90 ezer gyerek mérte össze pénzügyi tudását

minden korábbinál népszerűbb a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő

2024. Február 05. 14:57, hétfő | PR

Tarolt a rezsi és az agrár CO2 kalkulátor

A legjobb ökoszisztéma építő & fenntarthatósági cégek közé választották a K&H-t

2024. Február 05. 14:48, hétfő | PR

1000 jó embert keres a 10 millió Fa Alapítvány

1000 embert keresünk, aki fogadalmat tesz, hogy az újév minden hónapjában nem több, mindösszesen 1000 Ft-al rendszeresen hozzájárul a 10 millió Fa Közösség céljához – írja honlapján az alapítvány.