Városlista
2021. április 11, vasárnap - Zsolt, Leó

Hírek

2012. Március 27. 14:25, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Robbie Williams beköltözne Micheal Jackson lakhelyére

Robbie Williams beköltözne Micheal Jackson lakhelyére

Robbie Williams már meg is nézte azt a kastélyt, amelyben Michael Jackson meghalt. A los angeles-i ingatlanért ötmilliárd forintnak megfelelő dollárt kérnek.

Korábban mi is megírtuk, hogy eladó az ingatlan, amelyet Michael Jackson bérelt, és ahol utolsó óráit töltötte. A sztár halála óta üresen állt a 1600 négyzetméteres kastély, bár többször is megpróbálták már értékesíteni.

Most jóval kedvezőbb áron került fel a korábbiaknál, és Robbie Williams az első között volt, aki érdeklődött, majd személyesen is megtekintette a birtokot. Az énekesnek már van egy másik villája Los Angelesben, de úgy látszik, szívesen költözne, és az sem zavarná, hogy egy nála is nagyobb sztár szellemével kellene együtt laknia.

"A hirdetésben külön kikötötték az eladók, hogy csak annak mutatják meg az ingatlant, aki valóban rendelkezik a vételárral, ezzel elriasztva a turistákat és Jackson-rajongókat - meséli az egyik ingatlanos. - Robbie Williamsnek nem kell bizonygatnia, hogy ha akarja, képes kifizetni a birtokért kért összeget."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 07. 17:07, szerda | Bulvár

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét - értesült a The Hollywood Reporter.

2021. Április 04. 18:03, vasárnap | Bulvár

Jövő héten indul a Mount Everest meghódítására Varga Csaba

Csütörtökön indul Nepálba a Mount Everest \"tiszta\", vagyis pótlólagos oxigén nélküli megmászására Varga Csaba erdélyi magyar hegymászó.

2021. Március 31. 18:13, szerda | Bulvár

Fehérfejű selyemmajmok születtek a Szegedi Vadasparkban

Kettő fehérfejű selyemmajom (Callithrix geoffroyi) született a fajmentő tenyészprogram keretében a Szegedi Vadasparkban - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató szerdán az MTI-t.

2021. Március 29. 12:23, hétfő | Bulvár

Életre szóló élményt nyújtanak az ünnepelteknek a hírességek

Jótékonysági kezdeményezés a Sztárüzenet