Városlista
2020. február 26, szerda - Edina

Hírek

2019. November 19. 15:14, kedd | Helyi

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Sopronban

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Sopronban

December 7-én és 8-án kétnapos gyermekagykontroll-tanfolyamán várja Kovács Erika a 10-14 éveseket.

A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki istenadta lehetőségeinket, és így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát.

„Az agykontrolltanfolyam elvégzése után rájöttem arra, hogy tudásunkat, eredményeinket mennyire befolyásolja az, mit gondolunk önmagunkról, képességeinkről, lehetőségeinkről” – fejtette ki Kovács Erika, a tanfolyam vezetője.
Hozzátette: úgy gondolja, hogy hozzáállásunk az élethez legalább olyan fontos, mint a lexikai tudás. Ma arra tanítja a gyerekeket, hogy higgyenek önmagukban, a képességeikben, tehetségükben, hogy bátran tegyék a dolgukat, tudjanak arról, hogy elérhetik kitűzött céljaikat, hogy bízzanak a barátságban, a szeretet erejében.
A gyermekek az agykontrolltanfolyamon olyan technikákat sajátíthatnak el, amelyek segíthetnek nekik a tanulásban, a sportolásban és céljaik elérésében.

„2019. december 7-én és 8-án Sopronban várom a 10-14 éveseket két csodás napra, ahol felejthetetlen élményben lehet részük” – emelte ki Kovács Erika.

Időpont: 2019. december 7-8.

Helyszín: 9400 Sopron, Vörösmarty u. 8. – Enerchi Jóga-és Egészségközpont

Jelentkezés: az oktatónál: 0620 211 35 27
info@kovacserika.com,
www.kovacserika.com

További információ: http://bit.ly/gyermekagykontroll_tanfolyamok

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 14. 09:46, kedd | Helyi

Drog hatása alatt okozott balesetet a kertvárosban!

A soproni kertvárosban már voltak előjelei, hogy baj fog történni . Szerencse, hogy emberi tragédia nem következett be. A lakók összefogást sürgetnek a probléma megoldására.

2019. December 05. 15:47, csütörtök | Helyi

Ritka fehér őz Sopron környékén

Ritka jelenségnek volt szemtanúja az index.hu egyik olvasója, amit szerencsére telefonjával meg is örökített: egy fehér őzet látott átszaladni az úton Fertőszentmiklós és Röjtökmuzsaj között.

2019. November 30. 08:32, szombat | Helyi

FIGYELEM! IPARI ÉPÜLET ÉG SOPRONBAN!

Pár perce kaptuk a hírt, óriás lángokkal ég a Győri út végén az egyik ipari épület.

2020. Február 26. 18:01, szerda | Külföld

Felgyújtotta magát egy tüntető Kijevben az elnöki hivatal előtt

Gyúlékony anyaggal, feltehetően benzinnel lelocsolta, majd felgyújtotta magát egy férfi szerdán Kijevben az elnöki hivatal épülete előtt rendezett tüntetésen – számoltak be helyszíni híradások.