Városlista
2020. október 28, szerda - Simon

Hírek

2019. November 19. 15:14, kedd | Helyi

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Sopronban

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Sopronban

December 7-én és 8-án kétnapos gyermekagykontroll-tanfolyamán várja Kovács Erika a 10-14 éveseket.

A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki istenadta lehetőségeinket, és így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát.

„Az agykontrolltanfolyam elvégzése után rájöttem arra, hogy tudásunkat, eredményeinket mennyire befolyásolja az, mit gondolunk önmagunkról, képességeinkről, lehetőségeinkről” – fejtette ki Kovács Erika, a tanfolyam vezetője.
Hozzátette: úgy gondolja, hogy hozzáállásunk az élethez legalább olyan fontos, mint a lexikai tudás. Ma arra tanítja a gyerekeket, hogy higgyenek önmagukban, a képességeikben, tehetségükben, hogy bátran tegyék a dolgukat, tudjanak arról, hogy elérhetik kitűzött céljaikat, hogy bízzanak a barátságban, a szeretet erejében.
A gyermekek az agykontrolltanfolyamon olyan technikákat sajátíthatnak el, amelyek segíthetnek nekik a tanulásban, a sportolásban és céljaik elérésében.

„2019. december 7-én és 8-án Sopronban várom a 10-14 éveseket két csodás napra, ahol felejthetetlen élményben lehet részük” – emelte ki Kovács Erika.

Időpont: 2019. december 7-8.

Helyszín: 9400 Sopron, Vörösmarty u. 8. – Enerchi Jóga-és Egészségközpont

Jelentkezés: az oktatónál: 0620 211 35 27
info@kovacserika.com,
www.kovacserika.com

További információ: http://bit.ly/gyermekagykontroll_tanfolyamok

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 08. 17:55, csütörtök | Helyi

Gulyás: a Modern városok és a Magyar falu program célja, hogy beléphessünk a 21. századba

Sopron, 2020. október8., csütörtök (MTI) - A Modern városok és a Magyar falu program célja azoknak a feltételeknek a megteremtése, amelyekkel beléphetünk a 21. századba

2020. Október 01. 17:00, csütörtök | Helyi

Újraszentelték a csaknem hárommilliárd forintból felújított soproni Szent Mihály-templomot

Újraszentelték a Modern városok program részeként csaknem hárommilliárd forintból felújított, a város védőszentjéről elnevezett, több mint hétszázéves Szent Mihály-templomot csütörtökön Sopronban.

2020. Szeptember 25. 12:52, péntek | Helyi

Már látszik a fény az alagút… elején

Az M85-ös gyorsforgalmi út Csorna II.–Sopron-kelet–Fertőrákos csomópont közötti szakaszok kivitelezése és a kiviteli tervek elkészítése tárgyában kötött szerződések teljesítési határideje 2020. december 31.

2020. Szeptember 05. 17:00, szombat | Helyi

Kormányzati döntés - szabad az út az ingázók előtt

A kormány pénteki ülésén jelentős módosításokról döntött, amely még este megjelent a Magyar Közlönyben. Ezek alapján a következő változások lépnek életbe szeptember 5-étől.