Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Október 21. 10:43, szerda | Helyi

Sopronba jön a Reel Rock World Tour!

Sopronba jön a Reel Rock World Tour!

Az esemény házigazdája, a Wigwam Outdoor Outlet üzlet és az Elit mozi szeretettel, tombolával és újabb szenzációs filmekkel várja a hegyisport-és filmrajongókat a 10. Reel Rock Tour soproni vetítésére!

A mászófilmek kulcsa az, hogy egyszerre szóljanak a kisbuszban élő, dirtbag mászókhoz és a karosszék-alpinistákhoz. Ehhez a kombóhoz senki nem ért jobban, mint a Reel Rock Film Turné mögött álló Pete Mortimer és Josh Lowell.

A két filmes 2006-ban indította el a sorozatot, ami olyan sportolókat repített a nemzetközi ismertségbe, mint Alex Honnold, Ueli Steck vagy éppen a nemrég elhunyt Dean Potter.Mortimer (41) és Lowell (42) egykor a Colorado College diákjai voltak és sokat másztak együtt. Mindketten filmstúdiót alapítottak, az egyik a Sender Film-et, a másik a Big UP Production-t.

A Reel Rock eredetileg azért született, hogy a nagyközönségnek is bemutassák a munkájukat, de aztán – villámgyorsan – kulturális eseménnyé, a mászóvilág piros betűs ünnepévé vált. A turné az idén már több mint 500 helyszínen és – az antarktiszi vetítéssel – immár hét (!) kontinensen várja az érdeklődőket.

Trailer:


Esemény facebook oldala: KATT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.

2024. Április 25. 15:52, csütörtök | Helyi

Idén is nagyot dobbant a SopronFest

Májusban közel 100 helyszínen 300 program várja a fesztiválozókat Sopronban. Hazai és külföldi előadók, podcast-beszélgetések, kiállítások, túrák és sok más különböző esemény színesíti a SopronFest kínálatát.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

A baloldal belharcaitól hangos Sopron

Az elmúlt hetekben számos belső konfliktus került nyilvánosságra a soproni baloldali pártok és jelöltek háza tájáról, ennek eredménye, hogy a felek még egymással is képtelenek szót érteni.

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.