Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2020. Július 28. 13:33, kedd | Helyi
Forrás: vaol.hu

Soproni házibuliból vitték a koronavírust Vas megyébe

Soproni házibuliból vitték a koronavírust Vas megyébe

A négy új fertőzöttből egy biztosan egy soproni házibuliban kapta el a fertőzést, majd továbbadta rokonának - derült ki a vaol.hu-ról.

Vas megyében a mai napon 4 fővel, összesen 23-ra emelkedett a beazonosított koronavírusos esetek száma. Időközben több helyről is megerősítették, hogy az új fertőzések egyik oka, egy közel két héttel ezelőtt Sopronban megrendezett születésnapi buli, ahol a mintegy 60-70 ember szórakozott, közűlük mint kiderült egy koronavírusos volt - írja a vaol.hu

A lap úgy tudja, miután az érintett tesztje pozitív lett, kontaktkutatást végeztek, így jutottak el egy sárvári zenészhez, akinél szintúgy igazolták a fertőzést, ő viszont időközben egy családtagját már megfertőzte, jelenleg hatósági karanténban vannak, azonban kórházi kezelésre nem szorulnak. A másik két fertőzöttről pontos információt nem tudni.

Ha van eseteg olyan olvasónk, aki további részleteket tud a szóban forgó buliról, írja meg nekünk.

Címkék: koronavírus, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 08. 17:55, csütörtök | Helyi

Gulyás: a Modern városok és a Magyar falu program célja, hogy beléphessünk a 21. századba

Sopron, 2020. október8., csütörtök (MTI) - A Modern városok és a Magyar falu program célja azoknak a feltételeknek a megteremtése, amelyekkel beléphetünk a 21. századba

2020. Október 01. 17:00, csütörtök | Helyi

Újraszentelték a csaknem hárommilliárd forintból felújított soproni Szent Mihály-templomot

Újraszentelték a Modern városok program részeként csaknem hárommilliárd forintból felújított, a város védőszentjéről elnevezett, több mint hétszázéves Szent Mihály-templomot csütörtökön Sopronban.

2020. Szeptember 25. 12:52, péntek | Helyi

Már látszik a fény az alagút… elején

Az M85-ös gyorsforgalmi út Csorna II.–Sopron-kelet–Fertőrákos csomópont közötti szakaszok kivitelezése és a kiviteli tervek elkészítése tárgyában kötött szerződések teljesítési határideje 2020. december 31.

2020. Szeptember 05. 17:00, szombat | Helyi

Kormányzati döntés - szabad az út az ingázók előtt

A kormány pénteki ülésén jelentős módosításokról döntött, amely még este megjelent a Magyar Közlönyben. Ezek alapján a következő változások lépnek életbe szeptember 5-étől.