Városlista
2021. január 16, szombat - Gusztáv

Hírek

2012. Szeptember 24. 13:53, hétfő | Helyi

Soproni igen az óceán partján

Soproni igen az óceán partján

Virágszőnyegen lépdelve, mezítláb a homokban, az óceán partján mondta ki a boldogító igent – illetve a yes!-t – egy soproni pár. Náluk a házasság hagyományos, a szertartás rendhagyó.

Régi vágyát valósította meg Rajkai Norbert és Török Krisztina. A két soproni fiatal évek óta tervezte a bali utazást, mint ahogy azt is, hogy hivatalosan is összekötik életüket. Egyikőjük sem híve a hagyományos megoldásoknak, de szerették volna esküjüket emlékezetessé tenni, s ami még fontosabb: gondok és feladatok nélkül boldogan átélni, megélni a nagy pillanatot.

– Karácsonykor kérte meg Norbi a kezemet, aztán szinte egyszerre találtuk ki, hogy legyen az esküvő Balin – meséli Török Krisztina. – Azon a pénzen, amibe egy lakodalom kerül, elutazhatunk a világ egy távoli pontjára is, engem ez is motivált, de mindkettőnk számára fontos volt, hogy valami ránk jellemző módon történjen meg életünknek ez a fontos eseménye – teszi hozzá a férj, Rajkai Norbert.


Kriszta szervezte az utat, mindenre gondolt, mindent aprólékosan megtervezett. Nem akart naplementét, sárga fényeket, túl sok díszt, ezért a ruhától az időpontig, a kellékektől a fodrászig mindent interneten rendelt és intézett.

– Balin egész iparág foglalkozik az esküvőkkel, ide a világ minden tájáról érkeznek a párok. A szállodák is külön csomagokban értékesítik a különböző kategóriájú szertartásokat: lehet hivatalos, egyházi, vendégekkel vagy kettesben – hatalmas a választék. Mi egy esküvőszervező irodával szerződtünk, ahol nagyon kompromisszumkészek voltak, nem bánták az egyedi kéréseinket, sőt. Amikor pedig eljött a nagy nap, királynak és tündérkirálylánynak érezhettük magunkat. Ott a szolgáltatást komolyan veszik és tényleg minden a megrendelőért van – magyarázza Norbi és Kriszta, akiknek hajában még ott az óceán illata, friss az élmény.

Egyikőjük sem híve a hagyományos megoldásoknak, de szerették volna esküjüket emlékezetessé tenni, s ami még fontosabb: gondok és feladatok nélkül boldogan átélni, megélni a nagy pillanatot.

És hogy mibe kerül egy óceánparti álomesküvő? A soproni fiatalok két héten át utazgattak a szigeten, négycsillagos szállodákban laktak, jókat ettek és sok mindent láttak, esküvőjükről több száz fényképet készített a balinéz fotós, s mindez kevesebbe került, mint itthon egy lagzi. Igaz, ezúttal a rokonok, barátok itthon „csak" vacsorát kaptak és mellé egy csodás élménybeszámolót.

-tudósított a Kisalföld.

Címkék: bali, esküvő, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 16. 11:00, szerda | Helyi

Gyorsforgalmi úton lehet közlekedni Sopron és Győr között

Gépjárművel közlekednek az M85-ös gyorsforgalmi út Sopron és Csorna közötti szakaszán 2020. december 16-án

2021. Január 16. 13:03, szombat | Külföld

Hétfőtől minden beutazónak karanténba kell vonulnia az Egyesült Királyságban

A brit kormány hétfőtől átmenetileg minden ország esetében megszünteti a karanténkötelezettségtől mentes beutazás lehetőségét az Egyesült Királyságba - jelentette be pénteken Boris Johnson brit miniszterelnök.

2021. Január 16. 12:01, szombat | Belföld

Országot járva törtek be számtalan helyre

A Békés megyei rendőrök pénteken Budapesten elfogtak két férfit, aki a gyanú szerint országszerte több lakásba tört be - közölték szombaton a police.hu oldalon.

2021. Január 16. 10:52, szombat | Külföld

A fertőzöttek száma már közel 94 millió

A világban 93 819 952-re emelkedett a koronavírus-fertőzöttek, 2 008 273-ra a halálos áldozatok és 51 666 159-re a gyógyultak száma a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szombat reggeli adatai szerint.