Városlista
2021. március 3, szerda - Kornélia

Hírek

2012. Szeptember 18. 12:57, kedd | Helyi
Forrás: Kisalföld

Soproni sportfotós kiállítása Pápán

Soproni sportfotós kiállítása Pápán

A soproni sportfotós, Tóth Zsombor sPortfólió elnevezésű fotókiállítása volt a kísérőrendezvénye a Pápán tartott Nagy Sportválasztó eseménynek.

Miközben a helyi sportcentrum területén a fiatalok két napon át különböző sportágakkal ismerkedtek, a csarnok előterében, ahol csaknem háromezer ember fordult meg, Tóth Zsombor sPortfólió című fotókiállítása volt látható. A tárlatot Cserneczky Attila újságíró, kosárlabdaedző, médiatanár nyitotta meg.

Cserneczky Attila elismeréssel szólt Tóth Zsombor sportfotóiról:

„Fantasztikus fotók, a sport drámáit, örömeit és a kemény küzdelmet ábrázolják nagyon hatásosan, hűen tükrözik a sport igazi mivoltát."

Tóth Zsombor elmondta: a Szombathelyen és Sopronban már bemutatott sportfotókat az azóta készült újabb felvételekkel is kiegészítette, így például az első Soproni Vágtáról készült fotó is szerepelt a kiállításon.

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 16. 11:00, szerda | Helyi

Gyorsforgalmi úton lehet közlekedni Sopron és Győr között

Gépjárművel közlekednek az M85-ös gyorsforgalmi út Sopron és Csorna közötti szakaszán 2020. december 16-án

2021. Március 02. 18:13, kedd | Belföld

Kisfiúkat próbált szexre rávenni a gyerekekkel foglalkozó szervezet munkatársa

Az Érdi Járási Ügyészség szexuális kényszerítés bűntette és gyermekpornográfia bűntette miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki kiskorú sértetteket próbált rávenni szexuális cselekményekre,

2021. Március 02. 17:12, kedd | Külföld

Spanyolországban tovább mérséklődik a harmadik járványhullám

Spanyolországban tovább mérséklődik a harmadik járványhullám; a hétvégén mintegy 16 ezer új fertőzöttet regisztráltak, négyezerrel kevesebbet mint a múlt hétvégén

2021. Március 02. 16:11, kedd | Külföld

Öt napig tartó repedésszigetelés kezdődött a Nemzetközi Űrállomáson

Öt napig tartanak majd a Nemzetközi Űrállomás orosz Zvezda modulján a köztes kamra repedésének hétfőn elkezdődött szigetelési munkálatai - közölte az orosz földi repülésirányítás a TASZSZ hírügynökséggel.