Városlista
2020. november 29, vasárnap - Taksony

Hírek

2012. Szeptember 18. 12:57, kedd | Helyi
Forrás: Kisalföld

Soproni sportfotós kiállítása Pápán

Soproni sportfotós kiállítása Pápán

A soproni sportfotós, Tóth Zsombor sPortfólió elnevezésű fotókiállítása volt a kísérőrendezvénye a Pápán tartott Nagy Sportválasztó eseménynek.

Miközben a helyi sportcentrum területén a fiatalok két napon át különböző sportágakkal ismerkedtek, a csarnok előterében, ahol csaknem háromezer ember fordult meg, Tóth Zsombor sPortfólió című fotókiállítása volt látható. A tárlatot Cserneczky Attila újságíró, kosárlabdaedző, médiatanár nyitotta meg.

Cserneczky Attila elismeréssel szólt Tóth Zsombor sportfotóiról:

„Fantasztikus fotók, a sport drámáit, örömeit és a kemény küzdelmet ábrázolják nagyon hatásosan, hűen tükrözik a sport igazi mivoltát."

Tóth Zsombor elmondta: a Szombathelyen és Sopronban már bemutatott sportfotókat az azóta készült újabb felvételekkel is kiegészítette, így például az első Soproni Vágtáról készült fotó is szerepelt a kiállításon.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 08. 17:55, csütörtök | Helyi

Gulyás: a Modern városok és a Magyar falu program célja, hogy beléphessünk a 21. századba

Sopron, 2020. október8., csütörtök (MTI) - A Modern városok és a Magyar falu program célja azoknak a feltételeknek a megteremtése, amelyekkel beléphetünk a 21. századba

2020. Október 01. 17:00, csütörtök | Helyi

Újraszentelték a csaknem hárommilliárd forintból felújított soproni Szent Mihály-templomot

Újraszentelték a Modern városok program részeként csaknem hárommilliárd forintból felújított, a város védőszentjéről elnevezett, több mint hétszázéves Szent Mihály-templomot csütörtökön Sopronban.

2020. Szeptember 25. 12:52, péntek | Helyi

Már látszik a fény az alagút… elején

Az M85-ös gyorsforgalmi út Csorna II.–Sopron-kelet–Fertőrákos csomópont közötti szakaszok kivitelezése és a kiviteli tervek elkészítése tárgyában kötött szerződések teljesítési határideje 2020. december 31.

2020. Szeptember 05. 17:00, szombat | Helyi

Kormányzati döntés - szabad az út az ingázók előtt

A kormány pénteki ülésén jelentős módosításokról döntött, amely még este megjelent a Magyar Közlönyben. Ezek alapján a következő változások lépnek életbe szeptember 5-étől.