Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Szeptember 22. 14:00, szombat | Helyi sport

Soproni VSE: Megyei rangadó Sopronban

Soproni VSE: Megyei rangadó Sopronban

Szombaton 18.00 órakor a Városi Stadionban a Győri ETO II lesz az ellenfél.

Túl vagyunk az őszi szezon harmadán, a Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt NB II-es labdarúgócsapata 2 győzelemmel, 1 döntetlennel, 2 vereséggel, 10-6-os gólkülönbséggel a megszerzett 7 ponttal a tabella 7. helyét foglalja el. Nyáron jelentősen megerősödött a keret Sopronban, így érthető volt a nagy várakozás és a felfokozott hangulat.

„Jól kezdtük a bajnokságot, bár már Baján is látszott, hogy vannak hiányosságok. Az idegenbeli mérkőzéseken annak ellenére, hogy számtalan gólszerzési lehetőségünk volt és nagyarányú győzelmet arathattunk volna mégis pont nélkül maradtunk. Míg hazai pályán egy jól játszó Csákvár, illetve egy sikeréhes Haladás II-t fogadtunk – értékelte a szezon kezdetét Soós Imre vezetőedző.

Hozzátette: magasra tettük a mércét a felkészülés során, de akkor is elmondtam, hogy 13 helyről 16 játékos érkezett. Időre és türelemre van szükségünk. A kitűzött cél a másodosztályú tagság megőrzése, erre alkalmasnak tartom a csapatot."

Szombaton 18.00 órakor a Városi Stadionban a Győri ETO II lesz az ellenfél.

Természetesen a megyei rangadón is a három pont megszerzése a cél – jelentette ki Soós Imre. Kíváncsian várom, hogy kik lesznek a visszajátszók – utalva arra, hogy mind a Haladás, mind a Paks második csapatában voltak, olyan labdarúgók, akik az első csapathoz tartoznak. „Nekünk első sorban önmagunkat kell legyőzni, ha ez sikerül meg lesz a győzelem" – hangsúlyozta a soproniak szakvezetője.

Ami a hétvégi keretet illeti: Gyánó és Gaál is könnytett edzéseket végzett a héten, de mindketten le tudnak ülni a kispadra. Csakúgy, mint Farkas, aki a két héttel ezelőtti orrtörés után, ezúttal bokasérülést szenvedett. Letört egy darab a bokacsontjából, elképzelhető, hogy hamarosan műteni kell.

Várható kezdőcsapat:Sásdi; Bognár, Seper, Baranyai, Pintér; Horváth A., Deme, Varga G.; Szabó L., Horváth P., Pető

-tudósított a Kisalföld.

Címkék: labdarúgás, Sopron, svse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség