Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Szeptember 30. 10:24, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Kisalföld

Soproni VSE: Önbizalommal telve Gyirmóton

Soproni VSE: Önbizalommal telve Gyirmóton

Vasárnap a bajnokság 7. fordulójában Gyirmóton lép pályára a Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt NB II-es labdarúgócsapata.

A soproniak két győztes meccsel, addig a hazaiak két vesztes találkozóval várjak a hétvégi találkozót. Soós Imre együttese pont, pontokért utazik a bajnokság nagy esélyeséhez.

Fontos sorozat elé nézünk – fogalmazott a mérkőzés előtt Soós Imre. Ennek első állomása a Gyirmót elleni mérkőzés – folytatta a soproni szakvezető. Bízom benne, hogy a hétközi kupameccs adott önbizalmat – utalt arra, hogy csapata szerdán, Balatonfüreden 6-0-s győzelmet aratott és bejutott a Magyar Kupa 3. fordulójába. (A Gyirmót hazai pályán a Kaposvártól kapott ki 2-1-re.)

Pontért, pontokért utazunk Gyirmótra. Jó lenne, ha tudnánk javítani az idegenbeli mérlegünket, hisz a bajnokság első fordulójában nyertünk azóta sajnos sok babér nem termett nekünk vendégként – határozta meg a vasárnapi célt és elemezte az idegenbeli szereplést Soós Imre.

Az ellenféllel kapcsoltban kiemelte: jó csapathoz látogatunk, amely komoly háttérrel rendelkezik. Számukra elsődlegesen a bajnoki cím a cél, melyhez minden meccset meg kell nyerniük. Ismerjük őket, nagy meglepetés nem érhet bennünket – hangsúlyozta az SVSE vezetőedzője.

Bognárék bízhatnak a szurkolók támogatásában, hisz a klub által biztosított szurkolói busz megtelt, azaz a 12. ember ott lesz a csapat mögött az újabb megyei derbin!

A találkozó 17:00 órakor kezdődik.

Várható kezdő: Boros, Bognár, Baranyai, Seper, Varga K., Pintér, Horváth A., Deme, Farkas J., Gyánó, Gaál

- tudósított: A Kisalföld

Címkék: labdarúgás, Sopron, svse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 16. 07:48, kedd | Életmód

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában - Videó

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.