Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. November 21. 18:04, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Sorra törték fel a kocsikat

Sorra törték fel a kocsikat

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a két férfivel szemben, akik a megalapozott gyanú szerint több járművet is feltörtek Debrecenben.

Bejelentést érkezett a rendőrségre 2020. december 15-én hajnalban arról, hogy Debrecenben, a Tócóskertben láttak két gyanús férfit, akik egy autóba ülve nagy gázzal elhajtottak a Derék utca felé. A jelzést követően a járőrök azonnal a megadott címre mentek, ahol két feltört jármű fogadta őket.

Adatgyűjtést követően a rendőrök a helyszíntől nem messze – egy erdős részen leállított autóban – megtalálták az ellopott szerszámgépeket. Mint kiderült, a két férfi a zsákmányt a gépkocsijukba pakolták, de tartottak a rendőri ellenőrzéstől, ezért azt a környéken leparkolták és gyalogosan távoztak – közölte a rendőrség.

A járőrök a feltételezett elkövetőket még aznap az otthonaikban elfogták, majd előállították. Az eljárás során kiderült az is, hogy a gyanúsítottak 2020 decemberében további járműveket törtek fel Debrecenben, amikből különböző szerszámokat, akkumulátorokat, elektronikai eszközöket loptak.

Velük szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya háromrendbeli lopás bűntett és háromrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Címkék: autó, elfogás, feltörés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.