Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2023. Április 21. 17:52, péntek | Helyi

Súlyos elektromos roller baleset Sopronban

Súlyos elektromos roller baleset Sopronban

A közösségi e-roller debütálásának első napján súlyos balesetett szenvedett egy 13 éves fiatal.

Az esetnek szemtanúi és ezután részesei is voltak akik elmondták:
Péntek délután a Virágvölgyi úton a város irányába közlekedett a bérelt e-rollerrel 3 fiatal. A körforgalomhoz közeledve a lejtős részen az egyikük elesett.

Azonnal elindultak feléjük mert látták és gondolták nagy a baj. Odaérkezésüket követően azonnal hívták a 112-őt . Vélhetően az elszenvedett sokktól a rolleres társaság többi tagja magára hagyta a sérültet. A mentők kiérkezéséig a fiatal szemtanúk a diszpécser utasításait követték , ezután a sérültet nyílt töréssel kórházba szállították.

Címkék: baleset, E-roller

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 15:45, hétfő | Helyi

Figyeljünk oda kánikula idején!

Nagy meleg esetén még fontosabb, hogy odafigyeljünk saját és a környezetünkben élők egészségére. Fogyasszunk elég vizet, kerüljük a tűző napot és a közlekedésben is legyünk körültekintőbbek.

2024. Június 28. 09:03, péntek | Helyi

Közgyűlést tartottak Sopronban

A felsőoktatásban tanuló fiatalok és a Soproni Tigrisek kerekesszékes kosárlabdacsapatának jutalmazása mellett a buszok fiatalításáról, valamint a következő félév üléseinek kitűzéséről is szavazott a képviselő-testület.

2024. Június 27. 12:33, csütörtök | Helyi

Bakancslistás túratippek Sopronban

A Fertő-tájról és a Soproni-hegységről készített bakancslistát az Aktív Magyarország. Térségünk legszebb látnivalóit tekinthetjük meg, miközben aktívan kikapcsolódhatunk.

2024. Június 22. 15:34, szombat | Helyi

Sopron ezer színe

A Modern Városok Program keretében megújult, tíz kiállítóhellyel rendelkező Soproni Múzeumot választották idén Az Év Múzeumává. Az elsimerést elsősorban a múzeum- és közösségépítő tevékenységükért vehették át.