Városlista
2020. szeptember 20, vasárnap - Friderika

Hírek

2019. November 09. 16:44, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Halálos motorbaleset Sopronban

Halálos motorbaleset Sopronban

Halálos közlekedési baleset történt Sopronban az Ágfalvi út - Kertvárosi út kereszteződésében. Motoros és autós ütközött délután 15:54 perckor.


Az Ágfalva irányából érkező motoros nekiütközött a város irányából érkező Kertvárosi útra kanyarodó Toyota személygépkocsi hátuljának. A nagy erejű ütközés következtében a motor 50 métert csúszott a vizes aszfalton. A balesetben a motorkerékpár vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, és a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 05. 17:00, szombat | Helyi

Kormányzati döntés - szabad az út az ingázók előtt

A kormány pénteki ülésén jelentős módosításokról döntött, amely még este megjelent a Magyar Közlönyben. Ezek alapján a következő változások lépnek életbe szeptember 5-étől.

2020. Augusztus 03. 15:19, hétfő | Helyi

11 soproni fertözött egy házibuli után

Egy vélhetően soproni családi rendezvény után több tucat ember kapta el a koronavírust Magyarországon ebből 11 soproni lakos, további 127 fő került hatósági házi karanténba a kontaktkutatás után.

2020. Július 28. 13:33, kedd | Helyi

Soproni házibuliból vitték a koronavírust Vas megyébe

A négy új fertőzöttből egy biztosan egy soproni házibuliban kapta el a fertőzést, majd továbbadta rokonának - derült ki a vaol.hu-ról.

2020. Július 20. 11:29, hétfő | Helyi

Ausztria: újra kötelező lesz a maszk viselése

Újra kötelezővé teszik a szájmaszkot Ausztriában a járvány újbóli erősödése miatt – nyilatkozta Sebastian Kurz osztrák kancellár vasárnap az Österreich nevű helyi lapnak.