Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Október 09. 10:10, kedd | Helyi sport

SVSE: Az edző ment, a célok maradtak

SVSE: Az edző ment, a célok maradtak

Soós Imre, az SVSE menesztett trénere egyelőre nem nyilatkozik. A szakosztályelnök, Csiszár Ákos szerint a játékoskeretben nem lesz változás, cél továbbra is az NB II-ben tartani a csapatot.

Bár ezúttal nem kapott ki az együttes, még alig ért véget az SVSE–Ajka mérkőzés az NB II Nyugati csoportban, amikor kiderült: Soós Imre edzőt menesztik a soproni csapat éléről. A szakembert – bár több hete már tudni lehetett, hogy még egy botlás után elküldhetik – úgy tudjuk, meglepte a döntés.

Menesztéséről természetesen meg szerettük volna kérdezni, az edző először nyilatkozott is lapunknak, ám később azt mondta, hogy amíg nem egyeztet a soproni klub vezetőivel, nem kíván mondani semmit.
A váltásról a szakosztályelnök Csiszár Ákos viszont nyilatkozott:
„Badarság lenne egy ember nyakába varrni a mostani szereplést. Nemcsak a vezetőedző, hanem mindenki, az összes játékos részese ennek. Köszönjük Soós Imre munkáját és sok sikert kívánunk neki a továbbiakban" – mondta Csiszár Ákos, aki kiemelte: a legfontosabb, hogy a soproni labdarúgás sikeres legyen.

A távozó Soós Imrét a korábbi pályaedző, Bücs Zsolt váltja a kispadon.
„Egyelőre, mint megbízott edző számítunk Bücs Zsoltra. Reméljük, sikeres lesz a csapattal. A játékoskeretben nem tervezünk változást és a céljaink is maradtak ugyanazok. Meg szeretnénk tartani a másodosztályú tagságot Sopronban" – mondta Csiszár Ákos.

-tudósított a Kisalföld.

Címkék: labdarúgás, Sopron, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.