Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Szeptember 26. 19:15, szerda | Helyi sport

SVSE: Állva maradni a kupában

SVSE: Állva maradni a kupában

A Balaton-parti együttes az idei szezonban mind a hét tétmeccsét megnyerte. Az osztálykülönbség miatt is a soproniak a találkozó esélyesei.

Balatonfüredi FC – Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt

2012. szeptember 26. 15:30, Balatonfüred

Magyar Kupa mérkőzés, 32 közé jutásért

Szeptember 26-án, szerdán Balatonfüreden lép pályára Magyar Kupa mérkőzésen a Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt NB II-es labdarúgócsapata. A Balaton-parti együttes az idei szezonban mind a hét tétmeccsét megnyerte. Az osztálykülönbség miatt is a soproniak a találkozó esélyesei.

„Figyelemreméltó eredményeket produkál idén a Balatonfüred. Maximális, 18 megszerzett ponttal, 18-3-as gólkülönbséggel vezetik az NB III Bakony-csoportjának tabelláját. Jó képességű labdarúgóik vannak, többen közülük megjárták a magasabb osztályokat is" – mutatta be a mérkőzés előtt az ellenfelet Soós Imre.

A soproniak szakvezetője hangsúlyozta: Fontos, hogy állva maradjunk a sorozatban. Természetesen szeretnénk továbbjutni, a 32 közé jutás kötelező!

A csapat összeállításáról elmondta: elsősorban azok kapnak lehetőséget, akik eddig kevesebbet szerepeltek, remélve, hogy élnek vele és megnehezítik a vezetőedző dolgát, hogy a következőkben kiket szerepeltessen.

Várható kezdőcsapat: Boros; Fazakas, Bognár, Baranyai, Varga K.; Csikós, Varga G., Horváth P.; Szabó L., Gyánó, Szabó P.

- tudósított: A Kisalföld

Címkék: Sopron, svse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 15:56, kedd | Helyi

Nívódíjat nyert a soproni Múzeumnegyed

Építőipari Nívódíjat nyert a Sopron Fő terén található Múzeumnegyed. A felújított épületegyüttes műemlék-helyreállítás és rehabilitáció kategóriában érdemelte ki a díjat.

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből