Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Augusztus 13. 14:17, szombat | Belföld
Forrás: STOP

Százmilliós üzlet - megvan az augusztusi tűzijáték kivitelezője

Százmilliós üzlet - megvan az augusztusi tűzijáték kivitelezője

Több mint százmillió forintba kerül majd az idei augusztus 20-ai tűzijáték. Az esemény szervezésére kiírt tendert két cég, a PYRO-1 Kft. és a MAFRACHT Kft. konzorciuma nyerte el.

A PYRO-1 Kft. és a MAFRACHT Kft. nyerte el a lehetőséget, hogy megrendezze az augusztus 20-ai budapesti tűzijátékot. A HUNGAROFEST tenderén nyertes egyik cég korábban is dolgozott már a Szent István napi tűzijátékon.

Százöt millió forintért rendezheti meg a két cég a tűzijátékokat Budapesten, Baján és Debrecenben. A két cég közös konzorciumban indult a közbeszerzésen és az eredetileg tervezett 160 milliós keretet jóval alulkínálták.

A PYRO-1 2001-ben alvállalkozóként már részt vett a Szent István napi tűzijáték megszervezésében, fővállalkozóként azonban idén indultak először a tenderen.

A másik cég, a hajózásért felelős MAFRACHT ár sokkal nagyobb falat. A cég a konténeres tengeri szállítmányozásban és a kompos teherfuvarozásban érdekelt. A cégjegyzéki adatok szerint tavalyi nettó árbevétele majd 300 millió forint volt.

STOP

Címkék: tűzijáték

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.